Fortnite İnşa Yok Modu Kalıcı Olabilir

Şimdilik Epic Games cephesinden ses yok...

Fortnite İnşa Yok Modu Kalıcı Olabilir

Fortnite İnşa Yok modu kalıcı hale gelmiş olabilir. Veri madencilerinin son dönemde yaptıkları araştırmalar, önemli bir bulguyu ortaya koymuş gibi görünüyor. Şu anlık Epic Games şirketinin sessizliğini koruduğu konuya ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: En İyi Fortnite Benzeri Oyunlar!


Ünlü Battle Royale oyununun öne çıkan mekanikleri arasında inşa etmek de bulunuyor. Oyuncuların oldukça yaratıcı şekillerde kullandıkları ama profesyonelleşmiş oyuncular pek yanaşmadığı bu mod, Doctor Strange işbirliği ile kaldırılmıştı. Her ne kadar hikayeye bağlı olarak daha sonradan geri döneceği tahmin edilmiş olsa da, görünüşe göre Amerika menşeli yayıncı bizlerle aynı düşünmüyor. En azından ortaya atılan iddiaların bu yönde olduğunu söyleyebiliriz.

Fortnite İnşa Yok Modu Kalıcı Mı Olacak?

Fortnite oyunu ile ilgili yeni haberleri paylaşan TweaBR ve HYPEX isimli veri madencileri, derin bir araştırmaya girişmişler. Ortaya çıkan sonuçlara bakacak olursak, ilk olarak TweaBR tarafından sekiz gün sonra kullanıma sunulacak olan yeni İnşa Yok modunun Tek Oyunculu İnşa Yok Battle Royale olarak adlandırılacağı ve ilerleyen süreçte ikili, üçlü ve takım halinde oynama seçeneklerinin de dahil edileceği söylenmiş.

Bu iddiayı doğrulamış olan HYPEX ise, Epic Games şirketinin İnşa Yok modlarını devam ettireceğine işaret etmiş. Bunu da zaman sınırlı etkinlik sona erdikten sonra, herhangi bir zamanda etkinleştirilebilecek ayrı İnşa Yok modlarının olması ve çoğu yükleme ekranının buna yönelik ipuçları verir şekilde değiştirilmiş olması söylemleri ile desteklemiş.

İnşa sisteminin devre dışı bırakıldığı mod için yüksek riskli bir hamle olduğu düşünülüyordu. Ne var ki Amerika menşeli yayıncı, Fortnite oyuncularının isteklerine mümkün olabildiğince cevap verme konusunda iyi bir tablo çiziyor. Bilhassa oyunun inşa mekaniklerine alışmayı başaramamış olan oyuncular açısından. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? İnşa Yok modunu denediniz mi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version