Fortnite İçin 3 Oyun Yolda!

Oyuncular için yeni tatlar...

Fortnite İçin 3 Oyun Yolda!

Sektörün en popüler Battle Royale oyunlarından olan Fortnite, içerik olarak gelişmeye ve oyunculara daha fazla seçenek sunmaya devam ediyor. Yakın bir zaman önce Epic Games tarafından oyuncuları sevindirecek bir dizi duyuruya imza atıldı. Fortnite için 3 oyun yolda ve hepsi de birbirinden eğlenceli görünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (30 Kasım)


2017 yılında Erken Erişim aşaması ile oyuncular ile buluşmuş olan Fortnite, aradan geçen yıllar boyunca grafik motoru değişimi, sezonluk içerikler, Sıfır İnşa modu, Dereceli sistem, ünlü şarkıcıların konserleri ve iş birlikleri ile farklı markaların unutulmaz karakterlerin kadroya dahil olması gibi pek çok yeniliği oyuncular ile buluşturmuştu. Kasım ayında yüz milyon oyuncu barajının geçilmesinin ardından, şimdi ise Fortnite için 3 oyun geliyor.

Epic Games Duyurdu: Fortnite İçin 3 Oyun Sunulacak!

İlk olarak, The Lego Group ile yapılan iş birliği neticesinde, 7 Aralık 2023 Perşembe günü LEGO Fortnite oyunu yayınlanacak. Nihai hayatta kalma macerası olarak tanımlanan bu oyunda, geniş ve açık dünyalar bizi bekleyecek. Bir yandan oynarken, bir yandan da yaratıcılığımızı, deney yapmayı ve iş birliğini işin içine katabileceğiz.

8 Aralık 2023 Cuma günü, Psyonix (Rocket League) stüdyosu tarafından hazırlanan Rocket Racing oyuncular ile buluşturulacak. Zamanla genişleyecek pist yelpazesi ile arkadaşlarımız ile eğlenceli yarışlar yapabileceğiz.

Fortnite Festival ise 9 Aralık 2023 Cumartesi günü yayınlanacak. Rock Band oyununun geliştiricisi olan Harmonix tarafından hazırlanan Fortnite Festival, oyunculara tercihen tek başlarına veya diğer oyuncular ile bir araya gelip müzik çalmalarına olanak tanıyacak.

Hemen aşağıdan LEGO Fortnite duyuru fragmanına göz atabilirsiniz. Rocket Racing ise The Game Awards 2023 şovunda karşımıza çıkacak.

Exit mobile version