Fortnite Haritası Değişiklileri Planlanıyor

Bakalım Epic Games neler planlıyormuş?

Fortnite Haritası Değişiklileri Planlanıyor

HYPEX tarafından aktarılana göre, Epic Games tarafından yeni sezonda Fortnite haritası değişiklikleri planları yapılıyor. Peki ne gibi değişiklikler bizi bekliyor? Detaylar haberimizde?


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store İki Yeni Özellik Kazandı


Battle Royale oyununun üçüncü kısmının üçüncü sezonu yakın bir zaman önce başlamıştı. Ancak bu başlangıcın beklenenin aksine sakin bir şekilde başlamış olduğunu söyleyebiliriz. Harita sezonlar arasında değişmiş olsa da, yeni Vibin’ görevi dizisinin haritanın gelecekteki aşama kaydetmesi için oyuna yön vermesi haftalar almıştı.

Sıfır Noktası da geri dönmüş iken, haliyle Fortnite için sırada neyin olduğu merak ediliyordu ve yaşanacak olanları önceden aktaran kullanıcılar da değişim geçirecek olan bir sonraki harita bölgesini keşfetmiş olabilirler.

Fortnite Haritası Değişiklikleri Neler Olacak?

Daha önceden aktardığı bilgiler ile itibar kazanmış olan HYPEX, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Epic Games şirketinin bir sonraki güncelleme ile değiştireceği noktanın Kayalık Kumsal ile Joneses arasında bulunan tapınak olduğunu ortaya koydu. Bildiğiniz gibi bu yer, oyuncular arasında güvenli iniş noktası olarak görülüyor. Ayrıca hatırı sayılır sayıda sandığında ortaya çıktığını söyleyelim.

Kullanıcı tarafından söylenene göre, yeni tapınak yeri Fortnite dosyalarında The Tower olarak geçiyor. Burası, üçüncü sezonda diğer yerlere yapılacak olan değişiklikler ile uyumlu olarak alternatif olarak Temple Bloom olarak anılabilirmiş.

Her ne kadar bu yeni yerin görseli keşfedilmemiş olsa da, HYPEX isimlendirme referanslarına bağlı olarak çıkartılan görseli paylaşımına iliştirmeyi de ihmal etmemiş.

Bildiğiniz gibi Gerçeklik Ağacı bu sezonda köklerini yaymaya başlamıştı. Bu kökler, yerden çıkarak yeni Gerçeklik Ağacı çiçekleri oluşturmanın ilk adımını atmıştı. Bahsi geçen yerler maçtan maça değişiyor. Bu fikrin altında yatan gerekçe ise oyuncuların haritaya inişinde benzersiz ve beklenmedik bir şey ile karşılaşmalarının istenmesi. Tabii ki diğer yanlar her şeyin çığırından çıktığını ve potansiyel bir felaketin büyümekte olduğunu da unutmamak lazım.

Son olarak, tapınak dışında Sleepy Sound ve Condo Canyon yerlerinin de değişmesinin beklendiği aktarılmış. Söylenene göre, Epic Games tarafından bu iki yerin de daha eğlenceli iniş noktaları haline getirilmesi planlanıyormuş.

Exit mobile version