Fortnite FPS Modu Bu Yıl İçerisinde Geliyor

Bekleyiş sonunda sona eriyor gibi...

Fortnite FPS Modu Bu Yıl İçerisinde Geliyor

Fortnite FPS modu sonunda bu yıl içerisinde oyuna eklenecek. State of Unreal 2024 yayını sırasında yaşanan gelişme ile uzun zamandır süren özlemin biteceği ortaya koyuldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Mobil Cihazlar İçin de Geliyor


Bildiğiniz gibi Fortnite FPS modu uzun zamandır kafalarda soru işaretiydi. İlk olarak 2022 yılının Haziran ayında gündeme gelmiş iken, Fortnite sızıntıları ile itibar kazanmış olan veri madencisi HYPEX, beraberinde ShiinaBR, GMatrixGames ve iFireMonkey olmak üzere diğer veri madencileri tarafından geçtiğimiz yılın Mart’ında yapılan paylaşımlar ile aynı ay içerisinde başlayacak olan yeni sezon kapsamında beklenen modun oyunculara sunulacağı iddia edilmişti.

Fortnite FPS Modu Nihayet Bu Yıl İçerisinde Oyunculara Sunulacak

Aslına bakarsanız, oyunun mevcut versiyonundaki belirli dürbünler ile nişan aldığınızda buna benzer bir kamera açısı devreye giriyor. State of Unreal 2024 sırasında açıklanan yol haritasında ise 2024 yılının son çeyreğinde ‘First Person Camera’ ibaresi yer alıyor. Bununla ilgili görüntüye aşağıdaki canlı yayın kaydının 1:04:16 noktasında ulaşabilirsiniz. Şu an için tüm detaylar belli olmasa da, oyunun halihazırdaki versiyonunda karşımıza çıkan kamera açısından çok daha detaylı görünüyor.

İçerik yol haritasında üretim araçlarına yakınlık sohbeti, yazılı sohbet, eşya takası ve özel araştırma görevleri dahil yeni eklentiler, Fall Guys varlıklarının ve animasyonlarının Fortnite oyununa eklenmesi gibi yenilikler var.

Görünüşe göre 2024, Fortnite oyuncuları için epey güzel bir yıl olacak. Elbette zamanla açıklanacak olan 2024 yılı içerik yol haritası detayları ile bizleri bekleyen yenilikler hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağımıza şüphe yok. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version