Forspoken PC Özellikleri Fragmanı Yayınlandı

Bakalım PC versiyonu neler sunuyor?

Forspoken PC Özellikleri Fragmanı Yayınlandı

Çıkışına bir haftadan az bir zaman kalmış olan Forspoken için yapılan tanıtımlar hız kesmeden devam ediyor. Yakın bir zaman önce sistem gereksinimleri ile dudağımızı uçuklatan oyun için yeni bir fragman daha yayınlandı. Forspoken PC özellikleri fragmanı ile bu platformda sunulacak donanım destekleri ön plana çıkartılıyor.


İlginizi Çekebilir: Forspoken Sinematik Fragmanı Yayınlandı


Bugün itibarıyla yayınlanmış olan yeni fragman, oyunda ziyaret edeceğimiz mekanları ve karşımıza dikilecek olan düşmanları gördüğümüz oynanış ve ara sinematik sahnelerin harmanlanması ile hazırlanmış. Oldukça etkileyici bir sunum ile karşımıza gelen sahnelerde, aynı zamanda platform kullanıcıları için sunulacak olan özellikler de ekranımıza geliyor.

Forspoken PC Özellikleri Fragmanı

Bir dakikalık fragmanda da gösterildiği üzere, AMD FidelityFX desteği ile etkileyici görselliğin yanı sıra AMD FSR desteğiyle de 60 FPS’e kadar performans seçenekleri olacak.

Samsung SSD ile hızlı yükleme süreleri, 32:9 ultra geniş ekran, tam HDR ve 7.1 ses ve fare ve klavye, DualSense, DualShock 4 ve DirectInput veya Xinput uyumlu olanlar dahil çok geniş bir yelpaze ile farklı kontrol seçenekleri desteği de oyunculara sunulacak.

Fragmanın sonunda ise oyunun Epic Games, Microsoft veya Steam mağazalarından ön-sipariş ile satın alanlara Spectra Combo Necklace, Elite Cloak ve Overclock Nails hediyelerinin verileceği de belirtilmiş.

Forspoken PC Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler (720p, 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (1440p, 30 FPS)

Ultra Gereksinimleri (2160p, 60 FPS)

Forspoken Hakkında

Frey Holland isimli bir karakterin rolüne bürüneceğiz. Bir yandan hikayenin geçeceği Athia isimli diyarın arkasındaki gizemi çözmeye çalışırken, bir yandan da büyülü yeteneklerimizi kullanarak Breakzombies ve Jabberwock gibi tehlikeli canavarlar ile mücadele ederek hayatta kalmaya çalışacağız. Sony konsolunun tüm gücünü göstermesinin yanı sıra, son teknoloji ile sanatı bir araya geldiği son derece farklı bir deneyim sunacak.

Akıcı bir oynanışın bizleri bekleyeceği oyunda, çok çeşitli mekanlar bulunacak ve bunların arasında seyahat edebilmek için de Frey olarak büyülü parkurları kullanmayı öğrenmek durumunda olacağız.

Exit mobile version