Forspoken PC Gereksinimleri, Ultra’da 32 GB Bellek İstiyor!

Oyunun çıkışına az bir zaman kaldı...

Forspoken PC Gereksinimleri, Ultra'da 32 GB Bellek İstiyor!

Geliştirici Luminous Productions, merak edilen Forspoken PC gereksinimleri detaylarını gün yüzüne çıkarttı. Görünüşe göre, oyunu en üst kalitede oynamak için masanızın veya dizinizin üstünde bir canavar besliyor olmanız lazım. Özellikle de sistem belleği açısından dikkat çeken bir gereksinim var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Forspoken Sinematik Fragmanı Yayınlandı


Forspoken PC Gereksinimleri Detayları

Luminous Productions tarafından verilen bilgilere bakılırsa, en aşağı Intel Core i7-3770 veya AMD Ryzen 5 1600 işlemcili, 16 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 5500 XT ekran kartlı bir bilgisayar ile oyunu asgari ölçüde oynayabileceksiniz. Bunun 720p çözünürlükte 30 FPS akıcılığında olduğunu söyleyelim. Tam kalitede oynamak isterseniz de, epey kuvvetli bir sisteme ihtiyacınız olacak. Tüm detaylara aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler (720p, 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (1440p, 30 FPS)

Ultra Gereksinimleri (2160p, 60 FPS)

Forspoken Hakkında

Frey Holland isimli bir karakterin rolüne bürüneceğiz. Bir yandan hikayenin geçeceği Athia isimli diyarın arkasındaki gizemi çözmeye çalışırken, bir yandan da büyülü yeteneklerimizi kullanarak Breakzombies ve Jabberwock gibi tehlikeli canavarlar ile mücadele ederek hayatta kalmaya çalışacağız. Sony konsolunun tüm gücünü göstermesinin yanı sıra, son teknoloji ile sanatı bir araya geldiği son derece farklı bir deneyim sunacak.

Akıcı bir oynanışın bizleri bekleyeceği oyunda, çok çeşitli mekanlar bulunacak ve bunların arasında seyahat edebilmek için de Frey olarak büyülü parkurları kullanmayı öğrenmek durumunda olacağız.

Exit mobile version