Forspoken İçeriğinden Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Umudumuz sensin, Tanta...

Forspoken İçeriğinden Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Forspoken için hazırlanmak olan indirilebilir içerik In Tanta We Trust, 26 Mayıs 2023 tarihinde satışa sunulacak. Eğer oyunun Deluxe sürümünü almışsanız, üç gün erkenden erişim sağlayabilmeniz mümkün olacak. Standart sürüme sahipseniz de bağımsız olarak satın alabiliyorsunuz. Ana hikayenin öncesindeki bir zamanda geçecek olan Forspoken içeriğinin oynanış fragmanı yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Forspoken İnceleme


Yirmi beş yıl önceye döneceğimiz In Tanta We Trust içeriğinde, her şey gizemli bir sesi takip etmemiz ile başlıyor. Sonucunda ise kendimizi Purge of the Rheddig kaynaklı kaos ve yıkımın tam ortasında bulacağız. Sonrasında ise, Tanta Cinta ve yeni büyülü yetenek setlerini de kullanarak, hem peşinde olduğunuz cevaplara ulaşmak hem de Athia diyarını ve kendimizi bütünüyle kurtarmak için bir kez daha zorlu bir mücadele gireceğiz.

Forspoken İçeriğinin Oynanış Fragmanı

Yayınlanan bir dakikalık oynanış fragmanında, bize eşlik edecek olan Tanta Cinta karakterini ve yeni büyülerimizi, saldırılarımızı ve düşmanlarımızı görebiliyoruz. Ayrıca hikayenin geçeceği bölgeyi de görebilmek mümkün oluyor. Bakalım bu içerik ana oyunu kurtarmaya yetecek mi? Bunu hep birlikte göreceğiz.

En Düşük Gereksinimler (720p, 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (1440p, 30 FPS)

Ultra Gereksinimleri (2160p, 60 FPS)

Forspoken Hakkında

Frey Holland isimli bir karakterin rolüne bürüneceğiz. Bir yandan hikayenin geçeceği Athia isimli diyarın arkasındaki gizemi çözmeye çalışırken, bir yandan da büyülü yeteneklerimizi kullanarak Breakzombies ve Jabberwock gibi tehlikeli canavarlar ile mücadele ederek hayatta kalmaya çalışacağız.

Exit mobile version