Forspoken Hikaye Uzunluğu Belli Oldu

Frey hanımın macerası bizi ne kadar oyalayacak?

Forspoken Hikaye Uzunluğu Belli Oldu

Forspoken ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bu yılın iddialı olması beklenen oyunu için oynanış süresi de ortaya çıktı. Peki Forspoken hikaye uzunluğu ne kadar olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Forspoken PC Özellikleri Fragmanı Yayınlandı


Bizleri Athia diyarında büyülü bir maceraya çıkartacak olan Forspoken ile buluşmaya az kaldı. 2020 yılında duyurulmuş olan oyun, Luminous Productions tarafından Luminous Engine ile PC ve PlayStation 5 için geliştirilmişti.

Geçtiğimiz sene çıkması beklenmiş, ama pek çok kez erteleme ile bu yıla kalmış olan Forspoken ile 24 Ocak 2023 tarihinde buluşacağız. Yakın bir zaman önce PC gereksinimleri de ortaya çıkmış olan oyunun oynanış süresi de belli oldu.

Senaristlerinin arasında Uncharted oyunları ile tanıdığımız Amy Hennig’in de olduğu Forspoken, New York şehrinde kendi halinde bir yaşantısı var iken, kendisini bir anda Athia diyarında bulunan Frey isimli karakterin başından geçenleri anlatacak. Bir yandan bu diyarın esrarını çözmeye çalışacak, bir yandan da kazandığımız yetenekleri kullanarak hayatta kalmaya çalışacağız.

Forspoken Hikaye Uzunluğu Ne Kadar Olacak?

3D Juegos sitesi tarafından Yardımcı Yönetmen Takeshi Terada ile yapılan röportajda, oyunun ana senaryosunun ortalama 30 ile 40 saat arasında değişen bir sürede bitirilebileceği söylenmiş. Ancak Forspoken açık dünya rol yapma oyunu ve karşınıza çıkacak yan görevleri yapmaya ve % 100 bitirmeye girişirseniz, elbette bu sürenin çok daha uzayabileceğini söyleyelim.

Son olarak, oyun için yayınlanmış olan çıkış fragmanına ve PC gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Bilgisayarınız Forspoken için hazır mı?

Forspoken PC Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler (720p, 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (1440p, 30 FPS)

Ultra Gereksinimleri (2160p, 60 FPS)

Exit mobile version