Forspoken Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

Frey büyülü bir maceraya doğru...

Forspoken Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

Square Enix, Forspoken genel bakış fragmanı ile oyuncuların karşısına çıktı. On dakika uzunluğundaki fragman ile oyuna dair yeni yeni şeyler görebilmek mümkün oluyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1 Çıkış Fragmanı Yayınlandı


İlk olarak Project Athia adıyla haberdar olduğumuz Forspoken, PC (Epic Games Store, Microsoft Store ve Steam) ve PlayStation 5 için geliştiriliyor. Yaşanan bir dizi ertelemeye bir yenisi eklenmezse, 24 Ocak 2023 tarihinde satışa sunulacak.

Final Fantasy serisinin geliştiricisi ile yollarını ayıranların bir araya gelerek kurdukları Luminous Productions tarafından Luminous Engine ile geliştirilmekte olan Forspoken oyununda, Frey Holland isimli bir karakterin rolüne bürüneceğiz. Bir yandan hikayenin geçeceği Athia isimli diyarın arkasındaki gizemi çözmekle uğraşır iken, bir yandan da büyülü yeteneklerimizi kullanarak Breakzombies ve Jabberwock gibi tehlikeli canavarlar ile mücadele ederek hayatta kalmaya çalışacağız.   

Akıcı bir oynanışın bizleri bekleyeceği oyunda, çok çeşitli mekanlar bulunacak ve bunların arasında seyahat edebilmek için de Frey olarak büyülü parkurları kullanmayı öğrenmek durumunda olacağız.  

Forspoken Genel Bakış Fragmanı Neler Sunuyor?

Forspoken ile buluşmaya daha epey bir zaman olsa da, Square Enix tarafından on dakikalık yeni bir fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz fragmanda, hikayeye ve çatışma, araştırma ve karakterimizin büyülü yetenekleri dahil oynanışa, genel bir bakış atılıyor. 

Fragmanda, son güvenli liman olarak lanse edilen Cipal’i görebiliyoruz. Frey, yolu boyunca bilgi veya görev veren hatta takat yapan çeşitli yapay zeka karakterleri ile karşılaşıyor. Bahsi geçen görevlerden bir tanesi de Praenost şehrine gidip de demircilik araçlarını alıp gelme üzerine işliyor.  

Oyunda içinden üretim ve takas yapmakta kullanacağınız eşyaların çıkacağı hazine sandıklarının yanı sıra, yeteri kadar toplamanız durumunda yeni büyüler açabileceğiniz Mana havuzları da bulabilmek mümkün oluyor. Ayrıca yakınlardaki önemli noktaları açabileceğiniz çan kuleleri ve dinlenmek, teçhizat geliştirmek ve iyileşme eşyaları üreteceğiniz Pilgrim’s Refuges noktaları da bulunuyor. 

Halihazırda ön-siparişe açık olan Forspoken oyununu çıkışından önce satın almanız durumunda, PlayStation 5’te hediye olarak Crafting Starter Kit, No Limits Cloak, Trigger Happy Nails ve Symbol Combo Necklace verilecek. 

Exit mobile version