Forspoken Çıkış Tarihi İleriye Atıldı

Frey ile olan maceramız Ekim ayında başlayacak.

Forspoken Çıkış Tarihi İleriye Atıldı

Forspoken çıkış tarihi birkaç ay ileriye atıldı. Square Enix ve Luminous Productions tarafından yapılan açıklama ile oyunun yeni çıkış tarihi 11 Ekim 2022 olarak duyuruldu. Peki erteleme kararı neden alındı? Detayı haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Final Fantasy 16 Ertelendi! İşte Yeni Çıkış Tarihi


Forspoken, 2020 yılında gerçekleştirilen ilk PlayStation 5 etkinliğinde Project Athia adıyla duyurulmuştu. Geçtiğimiz yılın Mart ayında da nihai adı ortaya çıkan oyun, PC (Epic Games Store, Microsoft Store ve Steam) ve PlayStation 5 için geliştiriliyor.

Japonya menşeli Luminous Productions tarafından geliştirilen Forspoken oyununda, Frey Holland isimli bir karakterin rolüne bürüneceğiz. Bir yandan hikayenin geçeceği Athia isimli diyarın arkasındaki gizemi çözmeye çalışırken, bir yandan da büyülü yeteneklerimizi kullanarak Breakzombies ve Jabberwock gibi tehlikeli canavarlar ile mücadele ederek hayatta kalmaya çalışacağız. Sony konsolunun tüm gücünü göstermesinin yanı sıra, son teknoloji ile sanatı bir araya geldiği son derece farklı bir deneyim sunacak.

Akıcı bir oynanışın bizleri bekleyeceği oyunda, çok çeşitli mekanlar bulunacak ve bunların arasında seyahat edebilmek için de Frey olarak büyülü parkurları kullanmayı öğrenmek durumunda olacağız.

Forspoken Çıkış Tarihi için Biraz Daha Bekleyeceğiz

Açık dünya oynanış sunacak olan aksiyon-rol yapma oyunu Forspoken için çıkış tarihi, ilk olarak 24 Mayıs 2022 olarak duyurulmuştu. Ancak bu hafta içinde yapılan duyuru ile fazladan dört buçuk ay daha beklemek durumunda kalacağız. Geliştirici Luminous Productions tarafından ertelemeye ilişkin şu açıklama yapıldı;

“Forspoken’ın çıkış tarihini 11 Ekim 2022’ye taşımaya karar verdik. Bu heyecan verici yeni fikri mülkiyet için vizyonumuz, önümüzdeki yıllarda dünya genelindeki oyuncuların deneyimlemek isteyeceği bir oyun dünyası ve kahraman sunmak. Bu yüzden, doğru yapmak son derece önemli. Bu amaçla, önümüzdeki birkaç ay boyunca bütün gayretimizi oyunu en iyi hale getirmeye odaklayacağız ve Frey’in hikayesini deneyimlemeniz için sabırsızlanıyoruz.”

Final Fantasy serisinin geliştiricisi ile yollarını ayıranların bir araya gelerek kurdukları Luminous Productions tarafından geliştirilmekte olan Forspoken, ilk fragmanından bu yana çoğu oyuncunun ilgisini çekmeyi başarmıştı. Halihazırda bu ilginin devam ettiği oyun, bakalım çıkışının ardından nasıl bir performans sergileyecek? Bunu hep birlikte göreceğiz. Yeni gelişmeler için takipte olacağız.

Peki siz bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Forspoken ilginizi çekmeyi başardı mı? Çıktığında alıp oynamayı düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version