Forspoken da 2023 Yılına Ertelendi

2023 yılı da bomba gibi geçeceğe benziyor...

Forspoken da 2023 Yılına Ertelendi

Forspoken da 2023 yılına ertelenenler kervanına katıldı. Duyurunun God of War Ragnarök oyununun çıkış tarihini öğrendiğimiz zamanda gelmesi biraz manidar iken, yeni çıkış tarihi ve geliştirici tarafından yapılan açıklamanın detayı haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök Çıkış Tarihi Duyuruldu!


Forspoken da Bu Yıla Yetişemeyecek

PC (Epic Games Store, Microsoft Store ve Steam) ve PlayStation 5 için Luminous Productions tarafından geliştirilmekte olan Forspoken, Square Enix yayıncılığında oyuncular ile buluşturulacak. İlk olarak 24 Mayıs 2022 tarihinin verildiği oyun, Mart ayı içerisinde 11 Ekim 2022’ye ertelenmişti. Şimdi bu tarih de geçerliliğini yitirdi ve Forspoken için artık 24 Ocak 2023 tarihini beklemek durumundayız.

Geliştirici stüdyo tarafından gelişmeye ilişkin olarak yapılan açıklamada, önemli ortaklar ile gerçekleştirilmiş olan görüşmelerin sonucu olarak, çıkış tarihinin birkaç ay daha ileriye atılması yönünde stratejik bir karar verilmiş. Üzücü gelişmenin içinde sevindirici bir kısım da eklemeyi unutmayan Luminous Productions, bütün oyun elementlerinin tamamlandığını ve son rötuşların atıldığı aşamada olduklarını söylüyor.

Açıklamada hayranlara teşekkür edilmeden de geçilmemiş. Geliştiriciler, kesintisiz destek ve sabır için biz oyunculara minnettar olduklarını dile getirmişler. Bununla birlikte, oyun hakkında daha fazla detayın yakın bir zamanda paylaşılacağının da sözünü vermişler.

Forspoken Hakkında

Frey Holland isimli bir karakterin rolüne bürüneceğiz. Bir yandan hikayenin geçeceği Athia isimli diyarın arkasındaki gizemi çözmeye çalışırken, bir yandan da büyülü yeteneklerimizi kullanarak Breakzombies ve Jabberwock gibi tehlikeli canavarlar ile mücadele ederek hayatta kalmaya çalışacağız. Sony konsolunun tüm gücünü göstermesinin yanı sıra, son teknoloji ile sanatı bir araya geldiği son derece farklı bir deneyim sunacak.

Akıcı bir oynanışın bizleri bekleyeceği oyunda, çok çeşitli mekanlar bulunacak ve bunların arasında seyahat edebilmek için de Frey olarak büyülü parkurları kullanmayı öğrenmek durumunda olacağız.

 

Exit mobile version