Football Manager 2024 Oyuncu Sayısı Açıklandı! Selefini Katladı!

Oyuncuların ilgisi bir hayli büyük!

Football Manager 2024 Oyuncu Sayısı Açıklandı! Selefini Katladı!

Sports Interactive stüdyosunun yöneticisi Miles Jacobson tarafından verilen bilgiye bakılırsa, Football Manager 2024 oyuncu sayısı ile dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki, bu başarıya selefinden çok daha kısa bir sürede ulaştı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Ocak 2024 Oyunları Duyuruldu


Yayıncısının SEGA firması olduğu Football Manager serisinin yeni oyunu, 2023 yılının Kasım ayında satışa sunulmuştu. Bu defa başarıya giden yolda kulübümüzü bütünüyle oluşturabilecek, planlayabilecek ve ince ayarlamalar yapabiliyoruz. Doğrudan zafere ulaşmayı veya kulübü sıfırdan oluşturmayı istemek fark etmeksizin, zorlu bir mücadele bizleri bekliyor. Dahası ise, bir önceki oyundan kariyerimizi aktararak yeni oyundan devam edebilmemiz de mümkün oluyor.

Football Manager 2024 Oyuncu Sayısı ile Serinin Rekorunu Kırdı!

Çıkış gününde PC ve konsol tarafında Game Pass servisine de gelmiş olan Football Manager 2024 oyuncu sayısı ile dikkatleri üzerine çekmeye başardı. Geliştirici Sports Interactive stüdyosunun yöneticisi Miles Jacobson tarafından X (eski adıyla Twitter) hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile güncel oyunun dünya genelinde 6 milyon oyuncuya ulaştığı bilgisini paylaştı. Durumun heyecan verici olan yanı ise bu başarının, iki ay gibi kısa bir sürede yakalanmış olması. Bir karşılaştırma da yapan Jacobson tarafından verilen bilgiye göre, Football Manager 2023 aynı rakama 284 gün içerisinde ulaşabilmiş.

Çıktığı günde Game Pass servisine de eklenmesinin bu başarının yakalanmasında katkısının bir hayli büyük olduğunu söyleyebiliriz. Bakalım futbol menajerliği oyunu önümüzdeki aylarda daha ne gibi başarılara imza atacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

6 Kasım 2023 tarihinde Mac, PC, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuş olan Football Manager 2024, Android ve iOS tabanlı cihazlar için de yayınlanmıştı. Ancak mobil sürümüne Netflix uygulaması üzerinden ulaşılabiliyor.

Exit mobile version