Final Fantasy VII Rebirth Detayları Gelmeye Devam Ediyor

Oyunun içeriğine dair detaylar ortaya çıkıyor...

Final Fantasy VII Rebirth Detayları Gelmeye Devam Ediyor

Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamalar ile yeni Final Fantasy VII Rebirth detayları gelmeye devam ediyor. Hakkında uzun zamandır ses seda duymadığımız oyun, bu yılın sonunda bizlerle olacak.


İlginizi Çekebilir: Final Fantasy 16 Grafik Modları Detaylandırıldı


Final Fantasy VII Rebirth, 2020 yılında PlayStation 4 ve 2021 yılında Epic Games mağazası ve PlayStation 5 kullanıcılarıyla buluşturulmuş olan Final Fantasy VII Remake oyunun Steam versiyonunun da çıktığı 2022 yılının Haziran ayında sinematik açıdan son derece etkileyici bir fragman eşliğinde duyurulmuştu. Her ne kadar çok önceden yeniden yapımın iki bölümden oluşacağı söylenmiş olsa da, artık bir üçleme olacağını öğrenmiştik.

Şimdilik sadece PlayStation 5 için geliştiriliyor olsa da, aynı ilk oyun gibi bir süre sonra PC için de satışa sunulacağından emin olduğumuz Final Fantasy VII Rebirth için uzun zamandır yeni bir haber gelmemişti. Ancak şov sezonunun PlayStation Showcase 2023 ile açılmasının ardından, son durumunu merak ettiğimiz oyunlar ile ilgili yeni detaylar da dökülmeye başladı.

Resmi duyurusu sonrasında yapılan açıklama ile Final Fantasy VII Remake oynamış olsak da olmasak da Cloud ve arkadaşlarının yeni bir maceraya atılacağı söylenmişti.

Yeni Final Fantasy VII Rebirth Detayları Ortaya Çıkıyor

Final Fantasy VII Twitter hesabı üzerinden sorulan sorulara cevap veren üretici Yoshinori Kitase ve yönetmen Naoki Hamaguchi, devam oyununun geliştirilme sürecinin sorunsuz ve yapılan plana göre ilerlediğini ve kesin bir çıkış tarihi belirlemeye çalıştıklarını söyledi. Ufak bir hatırlatma yapmak gerekirse, Final Fantasy VII Rebirth 2023 yılının kış mevsiminde satışa sunulacak.

Hamaguchi ise yeni oyunda geniş ve çok yönlü bir dünya sunacaklarını söyledi. Oyuncular olarak özgür bir şekilde seyahat edebilecek ve ilerleyişimiz boyunca farklı hikaye içerikleri ile karşılaşacakmışız.

Önümüzdeki hafta Perşembe günü, Summer Game Fest 2023 etkinliği gerçekleşecek ve hiç şüphe yok ki Final Fantasy VII Rebirth ile ilgili en azından yeni bir fragman göreceğiz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version