Final Fantasy Origin Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Sisteminiz oyun için yeterli olacak mı?

Final Fantasy Origin Sistem Gereksinimleri Açıklandı

18 Mart 2022 tarihinde satışa sunulacak olan Final Fantasy Origin sistem gereksinimleri detayları ile karşımızda. Bilgisayarınızın yeni oyun için yeterli olup olmadığını bu haberimizde öğrenebileceksiniz. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Frank Sinatra’lı Final Fantasy Origin Fragmanı Yayında


Final Fantasy serisinin bir yan oyunu olacak Strangers of Paradise: Final Fantasy Origin, konu olarak fantastik bir dünyada geçen ve bir dizi karakterin kötü niyetli Chaos ile mücadele ettiği bir hikaye sunacak. PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için Ninja Theory için geliştirilmekte olan oyun, Koei Tecmo tarafından yayınlanacak. Oyunu sürüm fark etmeksizin ön-sipariş ile satın almanız durumunda yirmi dört saat önce oynayabilmenizin yanı sıra, Braveheart silahına ve Lustrous Shield’a sahip olacaksınız. Ayrıca erken satın alım hediyesi olarak Rebellion silahını da kullanma hakkınız olacak.

Final Fantasy Origin Sistem Gereksinimleri Ne Seviyede?

Mağaza sayfası üzerinden açıklanan sistem gereksinimlerine göre, AMD Ryzen 5 1400 veya Intel Core i7-6700 işlemcili, 8 GB bellekli ve AMD Radeon RX 470 veya NVIDIA GeForce GTX 1060 ekran kartlı bir bilgisayar oyunu rahat bir şekilde oynamanız için yeterli olacaktır. En Düşük ve Önerilen olmak üzere iki başlıkta toparlanmış olan tüm sistem gereksinimleri detaylarına aşağıdan bakabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler (1280×720 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (1920×1080 60 FPS)

Exit mobile version