Final Fantasy 16 Ertelendi! İşte Yeni Çıkış Tarihi

Final Fantasy 16 yapımcısı Naoki Yoshida oyunculardan özür diledi.

Final Fantasy 16 Ertelendi

Final Fantasy 16 yapımcısı Naoki Yoshida, 2021’in sonunda vaat edilen bilgilendirme paylaşımlarının gecikmesinden ötürü hayranlarına bir mektup yazarak özür diledi. Ne yazık ki, oyunun gelişimi pandemi nedeniyle yaklaşık altı ay kadar ertelenmek zorunda kaldı ve sonuç olarak, bir sonraki “büyük” etkinlik, 2022 baharına ertelendi. Peki oyun ne zaman çıkacak? Final Fantasy 16 ertelendi. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Final Fantasy Origin PS5 Yükseltmesi Ücretsiz Mi?


Final Fantasy 16 Ertelendi

Final Fantasy 16 yapımcısı Naoki Yoshida, 2021’in sonunda vaat edilen bilgilendirme paylaşımlarının gecikmesinden ötürü hayranlarına bir mektup yazarak özür diledi. Yoshida’ya göre, Final Fantasy 16’nın gelişimi ilerledikçe, anlaşılır bir şekilde hem dahili hem de harici ortaklardan oluşan oldukça büyük ve küresel olarak dağılmış bir geliştirme ekibi toplanmakta. Devam eden pandeminin etkilerini en aza indirmek için Square Enix, oyunun işgücünü “merkezi olmaktan çıkardı”, bu da iletişim sorunlarına ve çıkış tarihinin öngörülememesine sebebiyet verdi.

İyi haber şu ki, Square Enix pandemi sürecinde bir çalışma şekli oluşturmuş gibi görünüyor ve Yoshida bunun gelecek yıl birçok olumsuz etkiyi en aza indireceğine inanıyor. Paylaşılan detaylara göre ekibin odak noktası artık “grafik kaynak kalitesini artırmak, savaş mekaniklerini iyileştirmek, bireysel savaşları detaylandırmak, ara sahnelere son rötuşları yapmak ve genel grafik optimizasyonu yapmak”.

Yoshida, “2022 baharında bir sonraki büyük etkinliğimizi gerçekleştireceğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Final Fantasy XVI hakkında daha fazla bilgi edinmek için sabırsızlanan herkesten derinden özür dilerim ve ortak çabalarımızı geliştirmeye odaklarken gösterdiğiniz sabır için de teşekkür ederim.” açıklamasında bulundur. Square Enix tarafından paylaşılan özür mektubunun tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz Turuncu Levye takipçileri.

Final Fantasy XVI için herhangi bir çıkış tarihi bilgisi henüz paylaşılmış değil ancak oyunun en geç 2023 yılı içerisinde çıkışını gerçekleştirmesi bekleniyor. Oynanış ve hikayesel gelişim açısın FF15’i andıran XVI, özellikle seriye 15 ile giriş yapan oyuncuları memnun edecek gibi duruyor. Oyunun yönetmenliğini Hiroshi Takai, yapımcılığını ise Naoki Yoshida üstleniyor. Daha fazla bilgi 2022’de bizlerle paylaşılacak. Peki serinin bir önceki oyununda neler olmuştu? Lucian hanedanının veliahtı olan Noctis’in sınavı, Lady Lunafreya Nox Fleuret ile evlenmek için taç şehirden ayrıldıktan sonra başladı. Savaşta, asil soyuna münhasır gücü kullanarak yoktan var ettiği ruhvari silahları kuşanır.

Egzotik yabani hayata, acımasız canavarlara ve bizi bekleyen antik hazinelere sahip benzersiz bir fantezi dünyası. Genç prens Noctis’e tehlikeler ve maceralar boyunca yol göstererek onun ve arkadaşlarının öğrenmelerini sağlıyor ve düşmanlarımızı alt etmek için hem güce hem de kurnazlığa ihtiyacımız vardı. Önümüze çıkan düşmanları ezip geçmek için gerçek zamanlı taktiksel savaş sisteminde yıkıcı etkiye sahip büyüleri ve güçlü eşli saldırıları kullanıyor ve hayatta kalmaya çalışıyorduk. Yolumuzda devam ettikçe yeni silahları ve zırhları keşfediyor, her başarılı zaferde yeni yetenekleri ve güçleri geliştiriyorduk.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Final Fantasy 16 için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version