FIFA Online 4 Volta Live Modu Yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde ücretsiz bir şekilde oyuncularla buluşan FIFA Online 4 Volta Live modu ile yeni bir heyecana ortak olmaya çağırıyor. Söz konusu mod, futbol dünyasının yıldızlarını bireysel olarak oynama imkanı sunuyor.


İlginizi Çekebilir: FIFA Online 4 Türkiye’de Kullanıma Açıldı


FIFA Online 4 Volta Live Modu Nedir?

Electronic Arts tarafından geliştirilen ve yayıncılığını 101XP’nin üstlendiği FIFA Online 4, tamamen Türkçe dil desteği ve ücretsiz yapısı ile oyuncuların favori futbol oyunlarından birisi haline gelmeyi başardı.

FIFA Online 4 Çıkış Tarihi

Volta Live, seçilen takımdaki herhangi bir oyuncuyu bireysel olarak oynayabilmenize olanak sunuyor. 4v4 ya da 11v11 olarak oynanabilen mod, gerçek oyuncularla takım ya da rakip olmaya imkan sağlıyor.

Seçilen takımdan bir futbolcuyu tercih ederek oynayabildiğiniz Volta Live; Resmi Maç, Gerçek Oyuncularla Dostluk Maçı, Arkadaşlarla Özel Maç ve Yapay Zekaya Karşı İdman modlarında oynanabiliyor.

Oyunun geri kalanında olduğu gibi, Volta Live modunun seslendirmeleri de Murat Kosova ve Nebil Evren tarafından yapılıyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Murat Kosova, “Çocukken arkadaşlarımla İstanbul sokaklarında top peşinde koşmaya bayılıyordum. O zamanlar bizim maçlarımız için ünlü bir spiker olması sadece bir dilekti. Bu tabii ki Volta Live modu için seslendirme yaparken aynı atmosferi yakalayabilmek için her noktanın önemini arttırdı.” ifadelerini kullandı.

Nebil Evren ise, “Bu modun seslendirmelerini yaparken, ana oyundaki seslendirmelerden farklı olması için çalıştık. Volta Live kesinlikle kendine has eşsiz bir stile sahip bir oyun modu. Murat’ın da söylediği gibi sokak futbolunun dinamiklerini ve heyecanını Volta Live ile Türk oyunculara getirmeyi başardığımızı umuyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Exit mobile version