FIFA Online 4 Türkiye’de Kullanıma Açıldı

101XP tarafından yapılan resmi açıklama ile birlikte FIFA Online 4 ülkemizde kullanıma sunuldu. Oyuncular şu andan itibaren oyunu resmi internet sitesi üzerinden indirip cihazlarına kurabilirler!


Benzer İçerik: FIFA 22 Oynanış Videosu Yayınlandı


FIFA Online 4 Türkiye’de Kullanıma Sunuldu

Electronic Arts tarafından geliştirilen ve yayıncılığını 101XP’nin üstlendiği FIFA Online 4, tamamen Türkçe dil desteği ile resmi internet sitesinde indirmeye açıldı. Kullanıcılar şu andan itibaren oyunu indirip hemen oynamaya başlayabiliyorlar.

Türkiye’deki oyuncular halihazırda bir çok moda erişime sahipler:

FIFA Online 4 Çıkış Tarihi

FIFA Online 4 Hakkında

Geçmişin ve günümüzün yıldızlarının aralarında bulunduğu on yedi binin üzerinde futbolcu, Türkiye Süper Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi dahil olmak üzere otuzdan fazla lig ve altı yüzden fazla takım sporseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Tamamen Türkçeleştirilmiş şekilde kullanıma sunulacak olan FIFA Online 4, pek çoğumuzun yakından tanıdığı Murat Kosova ve Nebil Evren tarafından seslendirildi.

PC üzerinde kullanıma sunulacak olan FIFA Online 4, ücretsiz bir şekilde indirilebilecek ve oynanabilecek ancak tabii ki oyun içi satın alım opsiyonları mevcut olacak.

FIFA Online 4 Minimum Sistem Gereksinimleri

FIFA Online 4 Önerilen Sistem Gereksinimleri

Orijinal Metin

Electronic Arts tarafından geliştirilen ve yayıncılığını 101XP’nin üstlendiği FIFA Online 4, yayıncı tarafından yapılan resmi açıklamaya göre 02 Eylül 2021 Perşembe günü servise sunulacak.

Oyuncular diledikleri durumda erken erişim sürecine dahil olabilecek ve oyunu 28 Ağustos01 Eylül tarihlerinde, herkesten önce, deneyimleyebilme şansı elde edebilecek. Bunun için yapmanız gereken tek şey, buradaki bağlantıya tıklamak olacak.

Exit mobile version