FIFA 23 Ultimate Sürüm Kapak Yıldızları Belli Oldu

İlk bakış fragmanı da yarın geliyor...

FIFA 23 Ultimate Sürüm kapak yıldızları ve tanıtım fragmanının yayınlanacağı tarih belli oldu. Bu hafta içerisinde serinin hem yeni hem de Electronic Arts tarafından yayınlanacak son oyunu ile tanışacağız.


İlginizi Çekebilir: FIFA Futbol Oyunu Geliştirmek için Çalışmalara Başladı


Serinin ilk oyunu, 1993 yılında FIFA International Soccer adıyla satışa sunulmuştu. Extended Play Productions tarafından geliştirilen ve yetmiş sekiz ulusal takım içeren bu oyun, incelemelerden oldukça yüksek puanlar alarak, bir serinin doğuşuna kapı açmıştı. Aradan geçen zaman zarfında, her sene birçok farklı platformda boy gösteren yeni bir FIFA oyunu ile karşılaşmıştık.

Ne var ki bu yıl, otuz yıllık devir kapanacak. Yayıncılığı yine Electronic Arts tarafından yapılacak olan yeni oyun, Amerika menşeli yayıncının FIFA adı altında satışa sunacağı son futbol oyunu olacak. Önümüzdeki sene ise EA Sports FC ile yola devam edilecek iken, uluslararası futbol organizasyonu kendi oyunu için çalışmalara başladığını geçtiğimiz aylarda duyurmuştu.

FIFA 23 Ultimate Sürüm Kapak Yıldızları Kimler Olacak?

Electronic Arts tarafından FIFA 23 tanıtımı için bekleyiş devam eder iken, resmi duyuru ile hem yeni oyunun Ultimate Edition kapak yıldızları onaylandı hem de tanıtım tarihi verildi. Yayınlanan görsele göre, özel sürümün kapağında bir kez daha Fransız yıldız Kylian Mbappe ve FA Kadınlar Süper Ligi’nde Chelsea takımında oynayan Sam Kerr yer alacak.

4005933-eafifa23uecover

Kapakta ayrıca Hypermotion 2 Technology ve Çifte Fırsat (Dual Entitlement) logolarının olduğu da gözlerden kaçmıyor. Buradan yola çıkarak, oyunun PC platformunun yanı sıra hem eski nesil hem de mevcut nesil konsollarda satışa sunulacağı sonucuna varıyoruz. Önceden de olduğu gibi nesiller arası yükseltmek için özel sürümlerden birisini almak gerekecek.

Öte yandan, FIFA 23 için ilk bakışın resmi tanıtım fragmanı ile atılacağı zaman ise 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü TSİ 19:00 olarak belirlenmiş. Bakalım serinin yeni oyunu, FIFA 22’ye göre ne kadar gelişecek? Ne gibi yenilikler ile karşılaşacağız? Bunu öğrenmek için fazla bir zaman beklemeye gerek olmayacak.

Geçtiğimiz aylarda resmi olarak EA Sports FC duyurusunda bulunan Electronic Arts tarafından söylenene göre, farklı modlar, ligler, turnuvalar, kulüpler, futbolcular, Ultimate Team, kariyer modu, Pro Kulüpler ve VOLTA Football dahil hayranların beklentilerini karşılayacak bir oyun ile geri dönüş yapılacakmış. Tabii ki bunun için önümüzdeki yılın Temmuz ayını beklemek durumundayız. Ne var ki zaman içerisinde ufak tefek detayların da paylaşılacağını tahmin ediyoruz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version