FIFA 23 Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Electronic Arts'ın son FIFA dansı...

FIFA 23 Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Merakla beklenen FIFA 23 tanıtım fragmanı sonunda yayınlandı. Bakalım 30 Eylül 2022 tarihinde satışa sunulması beklenen serinin hem yeni hem de son oyununda bizleri neler bekliyor?


İlginizi Çekebilir: FIFA Futbol Oyunu Geliştirmek için Çalışmalara Başladı


EA Sports tarafından PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan FIFA 23, bildiğiniz Amerika menşeli yayıncının bu uluslararası futbol organizasyonunun adını kullanarak bizlere sunacağı son oyun olacak. Haliyle kapanışı muazzam bir şekilde yapmak istiyor. Ancak bunu acele ederek yapmayı istemiyor. Öyle ki, genel olarak verilen ilk detayların dışında, yeni özellikler ve HyperMotion2 teknolojisi 27 Temmuz, Kariyer Modu 1 Ağustos, Maç Günü Deneyimi 5 Ağustos, Pro Clubs ve Volta Football modu 8 Ağustos ve FUT modu ise 11 Ağustos tarihinde tam anlamıyla tanıtılacak.

FIFA 23 Tanıtım Fragmanı Sonunda Ortaya Çıktı

Electronic Arts ve EA Sports tarafından verilen ilk detaylara göre ise, seri tarihinde ilk kez Barclays FA Women’s Super League ve Division 1 Arkema çıkış gününde oyunda bulunacak. HyperMotion2 teknolojisinin de yardımı ile gerçeğe yakın animasyonlar göreceğiz. Bahsi geçen teknolojinin, oyunun genelinde altı binden fazla animasyon içereceği de söyleniyor.

Bunların dışında, yeni bir risk-kazanç mekaniğinin, yenilenmiş serbest vuruşların, penaltıların ve köşe vuruşlarının ve daha fazla gerçekçi fiziklerin olacağından da bahsediliyor. Ayrıca yeni FUT Anları, revizyondan geçirilmiş Kimya sistemi, takımınıza ekleyebileceğiniz yeni İKON’lar ve FUT Kahramanları, Oynanabilir Önemli Anlar ile en otantik FIFA Kariyer Modu, maç günü deneyimi, Pro Clubs, Volta Football ve ilk günden çapraz platform desteği de FIFA 23 oyununda karşımıza çıkacak.

Son olarak, halihazırda Epic Games, PlayStation, Steam ve Xbox mağazalarından ön-sipariş ile satın alabildiğiniz oyunun standart sürüm 30 Eylül 2022 tarihinde satışa sunulacak iken, EA Play aboneleri 27 Eylül 2022 tarihinde Erken Erişim Deneme Sürümü’nü oynayabilecekler. EA Play Pro aboneleri ve Ultimate Edition sahipleri ise, oyunun tam sürümüne yine 27 Eylül 2022 tarihinde erişim sağlayabilecekler.

Exit mobile version