FIFA 23 Switch Versiyonu Detayları Ortaya Çıktı

FIFA 22 versiyonuyla aynı olacak...

Diğer platformlar ile eş zamanlı olarak 30 Eylül 2022 tarihinde satışa sunulacak FIFA 23 Switch versiyonu, geçtiğimiz sene çıkan FIFA 22 Legacy Edition ile aynı olacak. Konuya ilişkin yapılan açıklamanın detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: FIFA 23 Tanıtım Fragmanı Yayınlandı


FIFA 23, dün yayınlanmış olan tanıtım fragmanı ile Electronic Arts ve EA Sports tarafından duyurulmuştu. HyperMotion2 ile desteklenecek olan oyunda, genel olarak altı binden fazla animasyon ile gelmiş geçmiş en gerçekçi seri oyunu olacağı söylenmişti.

Barclays FA Women’s Super League ve Division 1 Arkema, 2022 Katar FIFA Erkekler Dünya Kupası ve Avustralya ile Yeni Zelanda ülkelerinin ortaklaşa düzenleyeceği Kadınlar Dünya Kupası, oyunun dikkat çeken yönleri arasında yer alır iken, bire bir modların tümünde çapraz platform desteği, yeni risk-kazanç mekaniği, yenilenmiş duran top vuruşları, Oynanabilir Önemli Anlar, maç günü deneyimi, yeni İKON’lar ve FUT Kahramanları ve daha birçok şey ile etkileyici bir kapanış perdesi olması planlanan FIFA 23 için yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Bildiğiniz gibi 2018 yılından bu yana, satışa sunulan her yeni FIFA oyunu Switch kullanıcılarıyla da buluşuyor. Ne var ki PC, PlayStation ve Xbox versiyonlarına göre kısıtlanmış özellikler ile geliyor. Mesela son olarak FIFA 22, Legacy Edition adı altında Nintendo konsoluna adım atmıştı. FIFA 23 için de aynı durum söz konusu olacak.

fifa 23-mpabbe

FIFA 23 Switch Versiyonu Eksik Modlar ve Özellikler ile Çıkacak

Gerek Nintendo eShop sayfasında yer alan detaya, gerekse de Electronic Arts ve EA Sports tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, FIFA 23 Legacy Edition Kariyer Modu, Kadınlar Uluslararası Kupası, Yerel Sezonlar, Çevrimiçi Sezonlar ve Dostluk Maçları, Turnuvalar – UEFA Şampiyonlar Ligi, Başlama Vuruşu ve Beceri Oyunları’na ek olarak, güncellenen formaları, takımları ve kadroları, kadınlar futbol takımlarını ve bazı yeni stadyumlar ı göreceğiz.

FIFA Ultimate Team tarafında ise, menajerlik görevleri, tek oyunculu maçlar ve çevrimiçi sezonlar ve turnuvalar, çevrimiçi tekli maçlar ve kadro kurma görevleri ile karşılaşacağız.

Rus Takımları FIFA 23’e de Alınmayacak

Bildiğiniz gibi Ukrayna ile Rusya arasında çıkan savaşın ardından bir duyuru yapan Electronic Arts, FIFA ve NHL oyunlarındaki Rus milli takımlarını ve kulüplerini çıkarttığını açıklamıştı. Aynı durum FIFA 23 için de geçerli olacak.

Amerika menşeli yayıncı tarafından Eurogamer sitesine yapılan açıklamada, Ukrayna halkı ile dayanışma içinde olmaya devam edildiği ve barış ortamının sağlanması çağrısında bulunulduğu sözlerine yer verilmiş. Ek olarak, FIFA ve UEFA içindeki ortaklar ile yürütülen uyumlu işbirliğinin bir parçası olarak, FIFA 23 oyunundan Rus milli takımı ve kulüpleri çıkartılmış.

Exit mobile version