FIFA 23 Pro Clubs Modu Detayları Ortaya Çıktı

Sıra geldi Pro Clubs moduna...

FIFA 23 Pro Clubs Modu Detayları Ortaya Çıktı

EA Sports tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan son FIFA oyunu, FIFA 23 olacak. Otuz yıllık dönemin kapanışının mümkün olan en iyi bir şekilde yapılabilmesi için, fazlasıyla özenli bir çalışma gerçekleştiriliyor. Gerçeğe mümkün olabildiğince yaklaşmak da bu çalışmanın bir parçası. Zaten resmi duyurudan bu yana verilen detaylar, bizler için güçlü göstergeler oldular. Şimdi ise sırada FIFA 23 Pro Clubs modu var.


İlginizi Çekebilir: Electronic Arts İki Marvel Oyunu Geliştiriyor Olabilir


Bugün EA SPORTS FIFA Youtube hesabı üzerinden yayınlanan yeni videoyla, yeni yetenek oyunları, bu defa ağırlığını daha da hissettirecek olan takviyeler (perks), özelleştirmeler ve dahası ile bizleri yeni oyunda nasıl bir deneyimin bekleyeceği açıklandı.

FIFA 23 Pro Clubs Modu Detayları Neler?

Söylenene göre, bu defa Pro Clubs ve VOLTA Football modları birbirlerine daha yakın bir noktada duracakmış. Öyle ki, VOLTA Football ile elde kaydettiğiniz aşamayı, kazandığınız ödülleri ve topladığınız puanlarınız ile aldığınız özelleştirmeleri Pro Clubs tarafına taşıyabilmeniz mümkün olacak. Özelleştirme kısmına daha fazla kitler ve stadyumlar eklenecekmiş. Sekiz kit ise şansınıza düşürerek elde edecekleriniz olacak. Deneyimin daha hızlı ve daha canlı olabilmesi için, düşürülen eşyalar Altın Gol uzatmaları ile dört dakikalık yarılar halinde sunulacak.

Takviye kısmında ise, maç içerisindeki duruma göre kendiliğinden aktif olacak pasif yetenekler kazandırabileceksiniz futbolcunuza ve haliyle belirli durumlar karşısında kabiliyeti artabilecek. Öte yandan, savunmaya iki ve atağa da iki olmak üzere iki yeni takviye de FIFA 23 oyununa eklenecek.

Eğer lobide oyununuza birinin katılmasını çok uzun süre beklemeyi sevmiyorsanız, EA Sports sizi oyalamanın yöntemini de bulmuş. Öyle ki, hem deneyim puanı kazanmak hem de arkadaşlarınız ile liderlik tablosunda rekabete girebilmek için oynayabileceğiniz yetenek oyunları olacak.

PC (Epic Games Store, Origins ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Switch, Xbox One ve Xbox Series için 30 Eylül 2022 tarihinde satışa sunulacak. Daha önceden verilen yeni oynanış özellikleri ve HyperMotion2 detaylarına buradan, kariyer modu detaylarına buradan ve maç günü deneyimi detaylarına da buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version