FIFA 23 Kariyer Modu Detayları Ortaya Çıktı

FIFA 23 tanıtımları devam ediyor...

FIFA 23 Kariyer Modu Detayları Ortaya Çıktı

FIFA 23 kariyer modu, serinin yeni oyununun tanıtımları kapsamında yayınlanan yeni fragman ile tanıtıldı. Bakalım yeni oyundaki mod ne kadar gelişiyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni FIFA 23 Özellikleri ve HyperMotion2 Tanıtıldı


EA Sports tarafından geliştirilmekte olan FIFA 23, Electronic Arts yayıncılığında PC (Epic Games Store, Origins ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Switch, Xbox One ve Xbox Series için 30 Eylül 2022 tarihinde satışa sunulacak. Geçtiğimiz hafta içerisinde yeni oynanış özellikleri ve HyperMotion2 teknolojisinin tanıtıldığı oyun için sırada büyük ilgi gören yönleri arasında yer alan kariyer modu var.

FIFA 23 Kariyer Modu Tanıtıldı

Bugün yayınlanmış olan yeni fragman ile detaylandırılan kariyer modu ile ilgili olarak bir fragman ve oyunun resmi sayfası üzerinden detaylı açıklamalarda bulunan Electronic Arts, oyuncuların favori teknik direktörlerinin yerine geçmek yönünde geri dönüşlerinin olduğunu dile getirdi. Bu bağlamda da, FIFA 23 ile kariyer moduna otuzdan fazlasının as olduğu üç yüz elliden fazla futbol direktörünün eklendiğini müjdeledi.

Favori teknik direktörümüzü seçtikten sonra, kıyafetini kendi tercihinize göre özelleştirdikten sonra başına geçeceği kulübü de seçebilecek veya sıfırdan bir kulüp oluşturabileceğiz. Diğer bir deyişle, mesela kafanızda “Jürgen Klopp Barça’yı yönetseydi nasıl olurdu?” şeklinde bir soru varsa bu cevap bulmuş olacak.

Kariyer modu için bir diğer yenilik, kontrol edebileceğimiz Oynanabilir Önemli Anlar olacak. Bu sayede, bir maçı bütün olarak oynamak yerine, maçın sonucunu etkileyebileceğine inandığımız ve dinamik olarak oluşturulacak önemli anları oynayabileceğiz. Bu yeni deneyim önceki maç aşama kaydetme seçeneklerinin tümü ile mevcut olacağı için, sıradaki maçı baştan oynayabilecek veya Etkileşimli Simülasyon seçeneğini seçebileceğiz.

Bir diğer yeniliğin de dinamik anlar olacağı söyleniyor. Bu anlar, ilk on bire giriş, oyuncu olarak yeni bir kulübe katılma veya teknik direktör olarak kilit bir oyuncuyu satışa çıkartmak gibi büyük olaylar için dinamik olarak yaratılacak sinematik sahneler olacak.

Oyuncunuzun kişiliği saha içinde ve dışındaki eylemlerinize göre belirlenecek yeni oyuncu kariyer kişiliği sistemi de FIFA 23 kariyer modunun dikkat çeken yeniliği olacak. Mesela sakatlanmış olan takım arkadaşınızı ziyaret etmek veya etmemek buna etki edecek. Bununla birlikte, sarf ettiğiniz emeğin karşılığında aldığınız maaşınız ile teknolojik ürünler veya spor bir araba gibi yapacağınız yatırımlar, yeni fırsatları açmanın yanı sıra seçili özelliklerinizin artmasını sağlayacak. Bu da, her bir kariyerinizin bir diğerinden farklı olması anlamına gelecek.

Son olarak, hem kulübünüzün üçüncü kitini hem de kalecinizin kitini özelleştirebilmeniz de mümkün olacak.

Exit mobile version