FIFA 23 İnceleme Puanları Ortaya Çıkıyor

Bir devrin sonu...

FIFA 23 İnceleme Puanları Ortaya Çıkıyor

FIFA 23, EA Sports tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından da yayınlanacak olan son FIFA oyunu olacak. 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yani yarın itibarıyla PC (Epic Games Store, Origin ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için yayınlanacak olan FIFA 23 inceleme puanları ile de karşımıza çıktı. Bakalım serinin şimdilik kapanış oyunu beğenilmiş mi?


İlginizi Çekebilir: FIFA 23 İnceleme


HyperMotion2 teknolojisi ile geliştirilen ve altı binden fazla farklı ve gerçeğe çok yakın animasyonun kullanılmış olduğu yeni FIFA oyunu,  ilk kez Barclays FA Women’s Super League ve Division 1 Arkema çıkış gününde oyunda bulunacak. Yeni bir risk-kazanç mekaniğinin, yenilenmiş serbest vuruşların, penaltıların ve köşe vuruşlarının ve daha fazla gerçekçi fizikler ile karşılaşacağımız FIFA 23, yeni FUT Anları, revizyondan geçirilmiş Kimya sistemi, takımınıza ekleyebileceğiniz yeni İKON’lar ve FUT Kahramanları, Oynanabilir Önemli Anlar ile en otantik FIFA Kariyer Modu, Maç Günü deneyimi, Pro Clubs, Volta Football genelindeki yeniliklerin yanı sıra, ilk günden çapraz platform desteği de bulunacak.

FIFA 23 İnceleme Puanları Ne Durumda?

Öncelikli olarak Steam mağazasında ne yazık ki genel tablonun çok iyi olmadığını söyleyelim. Bildiğinizi gibi deneme sürümü, yakın bir zamanda erişime açılmıştı. Elli binden fazla oyuncunun deneme fırsatı bulduğu oyun için, dijital PC oyunu mağazasında 1.666 kadar kullanıcı incelemesi bulunuyor. Bu incelemelerin % 29 kadarının olumlu olmasıyla, şu an için ‘Çoğunlukla Olumsuz’ olarak görünüyor. Kullanıcıları en fazla sinirlendiren durum ise, güncelleme sırasında başarısızlığın yaşanması.

Metacritic sitesine bakacak olursak da, genel ortalamanın Xbox Series X versiyonu ile 80 / 100 olduğunu görebiliyoruz. PlayStation 5 versiyonu 77 / 100 seviyesinde iken, diğer platformlar için henüz bir ortalama oluşmuş değil. GameSpot, GamePro, IGN ve VGC gibi ünlü mecraların da yer aldığı puanlamalara aşağıdan göz atabilirsiniz.

FIFA 23 Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

FIFA 23 Fiyatı

Epic Games

Origin

PlayStation

Steam

Xbox

 

Exit mobile version