FIFA 23 Dünya Kupası Modu Haftaya Yayınlanacak

Dünya Kupası havasına girelim mi?

FIFA 23 Dünya Kupası Modu Haftaya Yayınlanacak

Katar ülkesinde yapılacak olan 2022 Dünya Kupası yaklaşırken, Electronic Arts da FIFA 23 Dünya Kupası modu için tanıtım fragmanını yayınladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: FIFA 23 İnceleme


FIFA 23 Dünya Kupası Modu Geliyor

Mobil cihazlar için 8 Kasım 2022 tarihinde yayınlanacak olan Dünya Kupası modu, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için de 9 Kasım 2022 tarihinde oyunculara sunulacak. Switch için ne yazık ki bu noktada herhangi bir şey planlanmıyor.

Yayınlanan güncelleme sonrasında, mobil tarafında Dünya Kupası temalı ödüller ve daha başka güncellemeler sunulacak. Konsollar ve PC tarafında ise Dünya Kupası modunu oynayacak olan oyuncular, otuz iki ulusal takımdan bir tanesini seçecekler ve dünyanın en büyüğü olma yolunda diğer takımlar ile rekabete girecekler. Bunun yanı sıra, bir de dünya genelindeki oyuncular ile mücadele edebileceğiniz Çevrimiçi Turnuva modu bulunacak.

Electronic Arts tarafından söylenene göre, 21 Kasım 2022 tarihinde FIFA Dünya Kupası Canlı (FIFA World Cup Live) adıyla bir servis faaliyete geçecek. Final maçının yapılacağı 18 Aralık 2022 tarihine kadar faal olacak bu servis, gerçek Dünya Kupası organizasyonundaki grup ve eleme maçlarını güncel olarak takip etmenizi sağlayacak. Bununla birlikte, takımlar da güncellenmiş kadroları ile karşımıza çıkacak.

Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan güncelleme, FIFA Dünya Kupanız (Your FIFA World Cup) adıyla bir mod daha getirecek. Bu modda, önce bir takım ve sonrasında da bu takım ile Dünya Kupası esnasında bir başlama noktası seçeceksiniz. Sonrasında ise şampiyon olmak için girişeceğiniz zorlu bir mücadele sizi bekleyecek.

FIFA Ultimate Team için de 11 Kasım – 23 Aralık 2022 tarihleri arasında bir etkinlik süreci olacak ve oyunculara Dünya Kupası temalı takım kitleri, stadyum tasarımları, maç topları ve organizasyona özel anlatımlar sunulacak.

Son olarak, Avustralya ve Yeni Zelanda ortaklığında yapılacak olan Kadınlar Dünya Kupası ise Temmuz ve Ağustos aylarında yapılacak. Electronic Arts da bu organizasyona yönelik detayların da önümüzdeki zaman zarfında paylaşılacağını söyledi.

Exit mobile version