FIFA 22 Yenilikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Son zamanlarda inovasyon eksikliği ile eleştirilen Electronic Arts, oyuncuların heyecanla beklediği FIFA 22 hakkındaki detayları resmi olarak paylaştı. Bu içeriğimizde FIFA 22 Yenilikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik.


Benzer İçerik: FIFA 21 İncelemesi


FIFA 22 Yenilikleri Neler?

FIFA 22 ile birlikte ses getiren yeniliklerden ilki, HyperMotion Technology oldu. Bu teknoloji ile birlikte oyuncu hareketleri daha organik bir hale geliyor ve dolayısı ile daha gerçekçi ve daha iyi bir deneyim sunuluyor.

Söz konusu teknoloji için makine öğreniminden destek olan EA, hücumdaki ve savunmadaki oyuncuların hem dizilişlerini hem de hareketlerini daha iyi bir şekilde yansıtabilecek. Konu hakkındaki bazı detaylara değinen EA Sports FIFA Genel Müdürü Nick Wlodyka, şu ifadeleri kullandı:

FIFA 22, dünya çapındaki milyonlarca taraftara sevdikleri sporla eşi ve benzeri görülmemiş bir şekilde ilgilenme şansı sunuyor. Her oyuncu FIFA’yı kendi tarzında deneyimliyor ancak sahadaki oynanış, herkes için birleştirici bir nokta olarak görev alıyor. 

Bu nedenle tam da sahada gerçekleşen derin bir yenilik sunmaktan heyecan duyuyoruz. HyperMotion bu derinliği yeni nesil konsollarda daha da ileriye taşıyor ve oyunun hissini tamamen değiştiriyor.

Şu sıralar FIFA 22 hakkında açıklanan detaylar oldukça kısıtlı sayıda ancak 22 Temmuz 2021 tarihinde düzenlenecek olan EA Play Live 2021 sırasında daha çok detayla karşılaşmayı bekliyoruz. Oyunun çıkış tarihini, hangi platformlara geleceğini ve fiyat detaylarını ise yazımızın devamında bulabilirsiniz.

FIFA 22 Yenilikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

FIFA 22 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Electronic Arts tarafından yapılan resmi açıklamalara göre FIFA 21, 01 Ekim 2021 tarihi itibarıyla dünya genelinde kullanıma sunulacak. EA Play aboneleri ise 22 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olan on saatlik erken erişim hakkı elde edecekler.

FIFA 22 Hangi Platformlarda Oynanabilecek?

FIFA 22, hem mevcut nesil konsollar hem de yeni nesil konsollar üzerinden oynanabilecek. Tabii ki yeni nesil konsollarda daha iyi grafiklere sahip olacağınızın bilgisi de veriliyor.

FIFA 22 Fiyatı Ne Kadar?

Burada yer verdiğimiz fiyatlar ön sipariş fiyatları olduğu için, çıkış tarihinden sonra yukarı yönlü bir hareket bekleyebileceğimizi hatırlatalım. Eğer yakın bir zamanda satın almayı düşünüyorsanız, ön sipariş fiyatlarından faydalanabilirsiniz. Ayrıca EA Play aboneleri, %10 fiyat indirimi ile satın alma şansına sahip.

Peki siz FIFA 22 hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni nesil futbol simülasyonu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version