FIFA 22 Stadyum Listesi Belli Oldu!

FIFA 22 lisanslı stadyumlar açıklandı. Türkiye'den sadece 1 stadyum listeye girebildi.

fifa 22 stadyumlar listesi

FIFA 22 stadyum listesi resmiyete kavuştu. EA Sports, resmi internet sitesi üzerinden merakla beklenen listeyi paylaştı. Paylaşılan listede Türkiye’den sadece Atatürk Olimpiyat Stadyumu kendine yer bulabildi.

Her sene piyasaya çıkmaya devan eden futbol oyunu FIFA, Eylül ayında yine bizleri karşılayacak. Çeşitli küçük değişimler ve iyileştirmelerle bilgisayarlar ile konsollar için raflardaki yerini almaya hazırlanan oyun, farklı ligler içerecek.

Anlaşmalar sonucunda dünyanın pek çok ligini resmi olarak bünyesinde barındıran FIFA 22, bu liglerdeki stadyumları da birebir şekilde oyuncularla buluşturuyor. Buna rağmen oyundaki her ligde yer alan bütün statlar modellenmiyor.

FIFA 22’de ise merak ettiğimiz Türkiye’den kaç tane stadın listede yer alacağıydı. EA Sports tarafından yapılan açıklama ile yine sadece 1 stadyumun listede olduğunu gördük: Atatürk Olimpiyat Stadı…


İlginizi Çekebilir: FIFA 22 Oynanış Videosu Yayınlandı 


Türkiye Süper Ligi oyuna eklendiğinden bu yana, büyük statların oyuna geleceği konuşuluyor. Buna rağmen EA Sports, henüz Türk oyuncuları sevindirecek bir adım atmadı. Birçok önemli ligdeki bütün stadyumları listeleyen stüdyo, Süper Lig’den statlara yer vermeyi seçmiyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı ise Şampiyonlar Ligi finaline ev sahibi yapmaya hazırlandığından listede. Birkaç yıldır pandemi sebebi ile Türkiye’deki final erteleniyor. Buna rağmen EA, olimpiyat stadını oyuna eklemeye devam ediyor.

FIFA 22 Stadyum Listesi ve Ligler

EA, 1 Ekim tarihinde satışa sunulacak FIFA 22 isimli futbol oyununda yer alacak stadyumları açıkladı. FIFA 22 lisanslı stadyumlar listesi şu şekilde:

PREMIER LEAGUE

ENGLISH FOOTBALL LEAGUE

LIGUE 1

SERIE A TIM

SÜPER LİG

REST OF WORLD

EREDIVISIE

MLS (Major Futbol Ligi)

LIGA BBVA MX

MBS PRO LEAGUE

MEIJI YASUDA J1

INTERNATIONAL

BUNDESLIGA 2

LALIGA SANTANDER

LALIGA SMARTBANK

LIGA PROFESIONAL DE FÚTBOL

GENERIC

FIFA 22 Volta Modundaki Stadyumlar

Exit mobile version