FIFA 22 En İyi Türk Oyuncular Listesi

FIFA 22'de yer alacak en iyi Türk oyuncular belli olmaya başladı.

FIFA 22 en iyi Türk oyuncular listesi gün yüzüne çıkmaya başladı. Henüz EA Sports tarafından tam liste açıklanmamış olsa bile ikincil kaynaklarda oyuncu rating’leri yayınlandı.

Her sene bizimle buluşmaya devam eden FIFA serisinin yeni oyunu, kısa süre içerisinde piyasada olacak. Oyunla ilgili yeni bilgiler gün aşırı gelmeye devam ederken, merak edilen sorular da yanıtlarını buluyor.

Geçtiğimiz günlerde oyundaki en iyi oyuncuları yayınlamaya başlayan EA Sports, belirli bir sıraya geldikten sonra resmi açıklama yapmayı bırakmıştı. Geçen senelerde olduğu gibi üçüncü parti internet siteleri geri kalan listenin tamamını yayınladılar.


İlginizi Çekebilir: FIFA 22 Tüm Stadyumlar


FUTbin ismiyle bilinen FIFA odaklı internet sitesi, açıklanan ilk 200 sonrasındaki tüm listeyi ortaya çıkardı. Geçtiğimiz seneden hatırlayacağımız üzere FUTbin tarafından yayınlanan veriler yüzde 90 itibarıyla doğru çıkıyordu.

Genellikle beta süreçlerinden alınan bilgileri listeleyen internet sitesi, merak ettiğimiz detayları bizlerle paylaştı.

fifa 22 en iyi türk oyuncular listesi

FIFA 22 En İyi Türk Oyuncular

Yayınlanan listenin ilk sırasında 82 genel rating’i ile Hakan Çalhanoğlu yer alıyordu. İkinci sırada geçtiğimiz sene Fransa liginde fırtına gibi esen Burak Yılmaz’a yer verilmişti. Üçüncü sırada ise Çağlar Söyüncü yer alıyordu. Listenin ilk sıraları ise aşağıdaki gibi sıralandı.

Exit mobile version