FIFA 22 En İyi 100 Oyuncu Listesi Açıklandı

Bilin bakalım listenin başındaki FIFA 22 oyuncusu kim?

FIFA 22 En İyi 100 Oyuncu Listesi Açıklandı

Electronic Arts, FIFA 22 en iyi 100 oyuncu listesi açıklamasında bulundu. Böylece yeni oyunla ilgili merak edilen bir soru daha cevabını buldu. Peki bilin bakalım zirvede kim var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: FIFA 22 Tüm Ligler ve Kulüpler


Bizler için sürpriz olmasa da, bu sene de yeni bir FIFA oyunumuz olacak. EA Vancouver ve EA Romania stüdyoları tarafından geliştirilen FIFA 22, 1 Ekim 2021 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series platformlarına çıkışını gerçekleştirecek.

Bildiğiniz gibi her yeni oyunun çıkışı öncesinde, merak edilen konulardan bir tanesi de o oyundaki en iyi yüz oyuncu oluyor. Amerika menşeli yayıncı ise sayılı günler kala beklenen sorunun cevabını resmi FIFA sayfası üzerinden açıklıyor.

FIFA 22 En İyi 100 Oyuncu Listesi Detayları

Açıklanan listeye bakacak olursak, FIFA 22 en iyi 100 oyuncu listesinin başında artık Paris Saint-Germain için mücadele edecek olan Lionel Messi yer alıyor. İkinci sırada Polonyalı yıldız Robert Lewandowski bulunur iken üçüncü sıradaki isim ise bir başka yıldız isim olan Cristiano Ronaldo. İşin ilginç yanı şu ki, Portekizli yıldızın puanı Kylian Mpabbe, Jan Oblak ve Neyma Jr. ile aynı olması.

Yeni FIFA oyunundaki en iyi on oyuncu için aşağıya veya listenin tamamına da buradan göz atabilirsiniz.

FIFA 22’nin Fiyatı

Steam

Origin

PlayStation

Xbox

Exit mobile version