FIFA 21’in Kapak Yüzü Belli Oldu!

Fransız Genç Yıldız Kapakta!

EA SPORTS‘un göz bebeği FIFA serisinin en yeni çıkacak oyunu FIFA 21’in kapak yüzü belli oldu! Paris Saint-Germain yıldız forvet oyuncusu FIFA 21’in kapağında yer alacak! Kylian Mbappe, dört kez Ligue 1 şampiyonu ve Golden Boy ödülünün sahibi olduğunu hatırlatalım.

FIFA 21'in Kapak Yüzü Belli Oldu! "Kylian Mbappe" 3


İlginizi Çekebilir: FIFA 21 Çıkış Tarihi Belli Oldu!


FIFA 21’in Kapak Yüzü Belli Oldu! “Kylian Mbappe”

Mbappe, 21 yaşında dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak kabul ediliyor ve şimdiden Fransa ile bir Dünya Kupası şampiyonu. 1998 doğumlu süper yıldız FIFA serilerinin kapağında yer alacak en genç oyuncu ünvanınıda eline almış oldu.

Yeni kapak yıldızı olarak seçilen Kylian Mbappe, “FIFA’nın kapağında olmak bir rüya gerçekleşti. Bondy’deki zamanımdan Clairefontaine’e kadar Dünya Kupası’na kadar her biri farklı kilometre taşlarıydı ancak FIFA 21’in kapak fotoğrafı olmakta başlı başına bir olay. Çocukluğumdan beri yeni bir ikon olarak temsil edilmekten onur duyuyorum ve şu an bu şerefi paylaştığım birçok muhteşem futbolcuyla aynı grupta olmaktan onur duyuyorum. ”

Geçtiğimiz yıl Liverpool’un yıldızı Virgil van Dijk Şampiyonlar Sürümü’nde yer alırken Real Madrid efsanesi Zinedine Zidane Ultimate Edition’ı kapağını süslemişti.

EA Sports Başkan Vekili ve Grup Genel Menajeri Cam Weber, Mbappe’nin FIFA serisinin geleceğini ve futbolun geleceğini somutlaştırdığını açıkladı.

“FIFA’nın geleceğine adına yeni nesil oyuncuların deneyimini en üst seviyede yaşatmak istiyoruz. Geleceğe doğru hazırlanırken, kapak sporcumuzun hem oyunumuzun geleceğini hem de bir bütün olarak futbolun geleceğini gerçekten değiştirebileceğini biliyoruz. Kylian, bu yıl hedeflediğimiz yeni nesil deneyimi temsil ediyor. FIFA’yı her yıl hazırlarken futbol kültürünü ilerletmeye olan bağlığımızdan ödün vermiyoruz. Yeni oyunumuzu bir sonraki seviyeye taşımak için durmak bilmeyen arzuya sahibiz.

Ön siparişte dahil olmakla birlikte oyunun üç farklı sürümününde kapağında “Kylian Mbappe” yer alacak.

FIFA 21, 9 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC’de dünya çapında satışa sunulacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümleri hakkında daha fazla bilgi yaz boyunca yeni bilgiler gelmeye devam edicek. 


Peki ya siz FIFA 21’in kapağı hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version