FIFA 21’de Büyük İndirim!

Geçtiğimiz ay alanlar aramızda mı?

İşte arama motorlarına en çok arananlardan birisi olan “FIFA 21 ne zaman indirime girer?” sorusunun cevabı burada. EA Sports’un göz bebeği FIFA 21’in 5 Ekim 2020 tarihinde çıkmasının üzerinden az bir süre geçmesine rağmen EA Sports’tan oyuncuları sevindirecek bir haberle tekrar gündeme geldi. FIFA 21’de Büyük İndirim!


İlginizi Çekebilir: FIFA 21 İnceleme


FIFA 21’de Büyük İndirim!

FIFA-21de-Büyük-İndirim-1

Pandemi sürecince her ne kadar oyun en az etkilenen ekonomilerden birisi olsa da firmalar oyunlarının daha fazla kişiye ulaşması için indirimler yapmaya devam ediyor. Neredeyse bütün dünyada beklenen Blackfriday indirimlerinden önce FIFA 21’de büyük indirimini oyuncular ile paylaşarak oyun dünyasına yeni bir hareket getirdi. İndirim süresinide sadece birkaç günle sınırlandırmayarak daha fazla oyun severin faydalanmasına imkan sağladı. İndirime giren oyunlar Aralık 2020 tarihine kadar tüm sürümleri %53e varan indirimlerle severleriyle buluşabilecek.

Öyleyse bizde yeni fiyatlara indirim oranlarıyla beraber gözatalım;

Sizler için hangisinin daha avantajlı olacağı  hakkında benim düşüncem FIFA 21 Şampiyonlar Ligi Sürümü olduğunu düşünüyorum. %53 indirimle içeriğindeki opsiyonlara sahip olabilirsiniz. Ayrıca bir iyi haberimiz daha var. Kullanmış olduğumuz kartlarında özellikleriyle oyun severlere destek vermesi eminim ki satışları olumlu yönde destekleyecektir. Mastercard‘ın özelliği olan kartlarda 250tl ‘lik alışverişinize 50 tl  indiriminden de ayrıca faydalanabilirsiniz. Oyununuz size daha uygun bir fiyata gelecektir. Kaçırılmayacak bir fırsat gibi görünüyor. Siz FIFA severlere sadece hangi sürümü seçeceniz kalıyor.

EA Sports’un son bombası David Beckham ile anlaşmak oldu. Oyunu alanlar David Beckham’da ulaşabilecek.  Yıllardır Konami ile anlaşması olduğu için FIFA serilerinde yer alamayan İngiliz İkon nihayet FIFA’da bizler ile olacak!


Peki siz FIFA 21’de Büyük İndirim hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version