FIFA 21 PS5 ve Xbox Series X için Duyuruldu

FIFA 21 ilk bilgileri bu akşam geliyor!

FIFA 21 PS5 ve Xbox Series X için duyuruldu. Sürpriz olmayan bu açıklama ile bu akşam düzenlenecek etkinlikle ilgili bilgiler de verildi.

Electronic Arts’ın para basma makinesi FIFA serisi, her yıl olduğu gibi yine karşımıza çıkmaya hazırlanıyordu. Oyunun çıkacağından şüphemiz zaten yoktu. Fakat bugün yapılan resmi açıklama ile birlikte oyunun PS5 ve Xbox Series X için çıkacak ilk oyunlar arasında yer alacağı dile getirildi.


İlginizi çekebilir: FIFA Hafta Sonu Ligi Taktikleri


EA Sports, daha önce yaptığı açıklama çerçevesinde oyunun PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacağını söylemişti. Bugün itibarıyla oyunun PS5 ve Xbox Series X için akıbetine dair beklenen açıklamalar yapılmış oldu.

fifa 21 ps5 ve xbox series ea play live

FIFA 21 PS5 ve Xbox Series X için piyasada olacak

Electronic Arts Sports, gönderdiği basın bülteni ile birlikte oyunun PS5 ve Xbox Series X platformları için Aralık ayı itibarıyla satın alınabilir olacağı duyuruldu. Böylece FIFA 21, yeni nesil konsolların çıkış oyunları arasına adını şimdiden yazdırmış oldu.

Yine aynı açıklamada dikkat çeken bir diğer husus ise bu akşam saatlerinde düzenlenecek olan EA Play etkinliği oldu. Electronic Arts oyunlarının tanıtıldığı online etkinlik olan EA Play Live için bu gece yeni bir yayın olduğunun altını çizen şirket, FIFA 21 müjdesi de verdi.

Ayrıca bu senenin FIFA oyununun sloganı olarak ise “Yeni Seviyeyi Hissedin” olarak seçildiğini söylendi. Takip edenlerin hatırlayacağı üzere futbol oyunları her sene kendilerini bir slogan üzerine konumlandırıyorlar ve oyundaki değişiklikleri de sloganlara uygun şekilde yapıyorlardı.

FIFA 21’e dair ilk bilgilerin verileceği söylenen EA Play Live etkinliğinin TSİ 02.00 saatlerinde düzenleneceği belirtilirken, ilk bilgilerin yayında yer alacağı belirtildi.

Akşam saatlerinde düzenlenecek yayında, oyundaki değişikliklerin, yeniliklerin ve merak edilen tüm diğer detayların yer alması bekleniliyor. Canlı yayını ise hemen yukarıda yer alan YouTube videosu üzerinden, saati geldiğinde takip edebilirsiniz.


Peki, siz yeni FIFA oyunundan ne gibi yenilikler bekliyorsunuz? Bu akşam görmek istediğiniz değişiklikler neler? Cevaplarınızı hemen aşağıda yer alan yorum bölümünden bizlere ulaştırabilirsiniz. Ayrıca Turuncu Levye Facebook grubu üzerinde yapılan paylaşımın altında da diğer oyun severlerle konuyu tartışmanız mümkün!

Exit mobile version