FIFA 21 Sistem Gereksinimleri!

FIFA 21 Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri

FIFA 21 Sistem Gereksinimleri belli oldu!  Milyonlarca futbol severin sinirlerini zıplatmayı hedefleyen FIFA 21’in minimum ve önerilen sistem gereksinimleri hakkındaki tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: FIFA 21 PlayStation 5 ve Xbox Series X İçin Duyuruldu!


FIFA 21 Sistem Gereksinimleri

Electronic Arts tarafından geliştirilen FIFA 21’in resmi PC sistem gereksinimlerini paylaşıldı. Paylaşılan sistem gereksinimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

FIFA 21 Minimum Sistem Gereksinimleri

FIFA 21 Önerilen Sistem Gereksinimleri

FIFA 21 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 9 Ekim’de çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Peki ya yeni nesil konsollar?

Electronic Arts, gönderdiği basın bülteni ile birlikte oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X platformları için Aralık ayı itibarıyla satın alınabilir olacağı duyuruldu. Böylece FIFA 21, yeni nesil konsolların çıkış oyunları arasına adını şimdiden yazdırmış oldu.

Steam sayfasıyla birlikte FIFA 21 fiyatı da ortaya çıkmış oldu. Yapılan açıklamaya göre bu sene oyun PC platformu için 419,99 TL fiyat etiketi ile oyuncularla buluşacak. Diğer paketlerin fiyatları ise aşağıdaki gibi sıralandı:

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version