FIFA 21 Oynanış Videosu Yayınlandı

Merakla beklenen FIFA 21 ilk oynanış videosu gün yüzüne çıktı!

FIFA 21 oynanış videosu, bugün EA Sports tarafından merak edenlerle paylaşıldı. Yeni oyunun temel dinamiklerini tanıtan video, yeni oyunda bizleri nelerin beklediğini net şekilde gösterdi.

Electronic Arts Sports, bildiğiniz üzere her sene yeni bir futbol oyunuyla karşımıza çıkıyordu. Bir önceki seneye belli başlı değişiklikler yaparak oyuncularla buluşan FIFA serisi, her sene milyonlarca kopya satmayı da başarıyordu.


İlginizi çekebilir: FUT coin kasma rehberi


Bir önceki oyuna göre çok az değişiklik yapılmasına karşın büyük bir kitle tarafından merakla beklenen yapım, bu sene de benzer bir taktik izlemişti. Yeni nesil konsollar öncesinde EA Sports’un çok büyük değişiklikler yapması beklenmezken, en önemli adım kariyer modu tarafında atılmıştı.

EA, kariyer modunu baştan sona elden geçirdiklerini ve oyuncuların çok daha detaylı kariyer seçeneklerine sahip olacaklarını belirtmişti. Bunun yanı sıra çeşitli oynanış farklılıklarının da oyunda yer alacağı dile getirilmişti. Bu değişikliklerin bir kısmının gösterildiği ilk video ise bugün yayınlandı.

FIFA 21 oynanış videosu gün yüzüne çıktı

Oyuncular tarafından merakla beklenen oynanış videosu Electronic Arts tarafından yayımlandı. Yayımlanan oynanış videosununa göre FIFA 21, daha akıllı oyuncu pozisyonu, daha iyi gol fırsatları ve daha oyuncu kontrollü koşu gibi imkanlara olanak sağlayacak. FIFA 21’de yer alan Çevik Dribling sayesinde oyuncular yaratıcılığını sergileyebilecek.

EA Play Live 2020 etkinliği esnasında duyurusu gerçekleştirilen FIFA 21’de artık forvette yer alan futbolcuları daha fazla kontrol edebileceğiz. FIFA 21’de çarpışma sistemi yenilendi. FIFA 21’de artık daha doğal çarpışma sistemi yer alacak. Örneğin; artık futbolcular daha az yere düşecek ve futbolcuların top kapma mücadelesinde daha doğal sonuçlar görebileceğiz.

Videodan anladığımız üzere FIFA 21 içerisinde oyuncuların pozisyon almaları konusunda önemli çalışmalar yapıldı. Defans ve atak kısmında daha iyi pozisyon alan yapay zeka, daha iyi pozisyonlar yaratılmasının önünü açacak şekilde geliştirildi. Böylece oyuncuların sahadaki hakimiyetlerinin artırılması sağlandı.

FIFA 21 çıkış tarihi

Çeşitli yenilikler ve farklılıklarla birlikte oyuncuların karşısına çıkması beklenen FIFA 21 çıkış tarihi ise merak edilen bir başka konuydu. EA Sports daha önce düzenlediği EA Play etkinliği sırasında oyunun çıkış tarihini gün yüzüne çıkarmıştı.

Şirketten yapılan açıklama ile oyunun PC, PS4 ve Xbox One platformlarına 9 Ekim 2020 itibarıyla çıkacağı söylenmişti. Yeni nesil konsollara da çıkacak oyunun PS5 ve Xbox Series X çıkış tarihinin ise daha sonraki günlerde yapılacak bir başka açıklama ile duyurulacağı belirtilmişti.

Exit mobile version