FIFA 21 Ön İzlemeli Paketler Mağazaya Eklendi

FIFA 21 paket ön izleme özelliği sayesinde, Ultimate Team paketlerinden çıkan oyuncular görülebilecek.

FIFA 21 ön izlemeli paketler mağazalara geliyor. Yeni özelliğin devreye girmesiyle birlikte Ultimate Team içerisinde satın alacağınız bazı paketlerin içinden çıkacak oyuncuları önceden görebileceksiniz. EA, bu sayede devletlerin baskı kurmaya başladığı rastgele paket içeriği özelliğinden kurtulmayı deniyor.

Loot box olarak bilinen, sanal ya da gerçek ücret ödeyerek, oyun içinde satın aldığınız ve içinden çıkacak malzemelerin belirsiz olduğu paket yöntemi, birçok oyunda kullanılıyor. Bu tarz paketler ise FIFA Ultimate Team modunun neredeyse temelini oluşturuyor. Oyun içerisinde onlarca farklı çeşitte bulunan bu paketleri açtığınızda, kadronuzda kullanabileceğiniz futbolcular edinebiliyorsunuz.


İlginizi Çekebilir: FUT Coin Kasma Rehberi


Geçtiğimiz yıla kadar EA Sports, paketlerin içerisinden çıkacak futbolculara dair hiç bilgi vermiyordu. Avrupa Birliği ülkelerinden bazılarının bu tarz paketleri “kumar” olarak tanımlamasının ardından EA, şans faktörünü oyuna eklemişti. İsterseniz paketleri satın almadan önce, içerisinden iyi oyuncu çıkma şansını yüzdelik olarak görebiliyordunuz.

İçerisinden oyuncu çıkan paketlerin hala AB üyelerinin hedefinde olmasından ötürü şirket bir adım daha attı. Artık paketleri satın almadan önce, paketin içinde yer alan oyuncuları görebileceğiz.

FIFA 21 Ön İzlemeli Paketler Nedir?

EA Sports, aslında bütün paketlere bunu uygulaması gerekirken, beklemediğimiz bir adım atıyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre ön izleme paketler sadece yeni paket çeşidi olarak mağazalarda bulunacaklar. Oyuncular isterlerse, eski tarz içerisinden ne çıkacağını bilmedikleri paketlere yönelebilecekler.

fifa ön izlemeli paketler

FUTball Festivali etkinlikleri kapsamında devreye alınan yeni özelliğin ise sınırlı süreyle kullanabileceği hatırlatılıyor. FUTball etkinliğinin sonlanmasının ardından paket içeriklerinin görüntülenmesi de son buluyor. Ayrıca oyuncuların her gün sadece bir paketin içeriğine göz atabileceklerinin de altı çiziliyor.

FUTball Festivali kampanyasının geri kalanında, FUT Mağazasından satın alınabilecek tüm FUT Paketleri Ön izleme Paketleri olacak. Paketlerin adları muhtemelen tanıdık gelecek olsa da, daha önce deneyimlediğiniz Paketlerden farklı çalışacaklar. Görevlerden ya da liglerden gelen paketler ise ön izleme kampanyasında dahil edilmeyecekler. FUT Jetonlu veya FIFA Puanlı bir Önizleme Paketi satın almayı seçerseniz, yeni bir oyun içi akıştan geçeceksiniz.

 

Exit mobile version