FIFA 21 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

EA Sports Çalışmaya Devam Ediyor! FIFA 21 çıkış tarihi açıklanmış olabilir.

Electronic Arts, FIFA 21 dahil olmak üzere gelecek aylarda piyasaya çıkacak oyunları için yayın programını açıkladı. Koronavirüs pandemisinin neden olduğu üretim ve dağıtımdaki zorluklara rağmen, FIFA 21 önceki yıllarla olduğu gibi planlandığı tarihte piyasada olacak. Bu açıklamanın ardından, FIFA 21 Çıkış Tarihi hakkında söylentiler gelmeye başladı.


İlginizi Çekebilir: En İyi FIFA Şarkıları Listesi


FIFA 21 çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir

Dünya’daki futbol ligleri koronavirüs pandemisi nedeni ile çoğu faaliyeti askıya almak zorunda kaldı. 2019/20 futbol sezonunun geri kalanının nasıl, ne zaman ve nasıl oynayacağına dair çok fazla belirsizlik var. Bazı liglerde şampiyon tescil edilmiş, bazı ligler ise önümüzdeki günlerde devam edileceği açıklandı.

Oyun sektörüde bu belirsizlikten payını almış durumda. Özellikle her yıl düzenli olarak çıkan spor oyunlarının bu yıla özel olarak çıkmayacağı bile konuşuluyordu. Inside Xbox etkinliği ardından EA Sports’ta her yıl düzenli olarak çıkardığı oyunları hakkında açıklamalar yaptı.

EA Sports, FIFA 21 ve Madden 21, önceki yıllarla tutarlı olarak Eylül ayında yayınlanacağını duyurdu. Oyunun tam olarak çıkış tarihinin ise 2020’nin Eylül aynın cuma günü olması en yüksek ihtimal. Yani FIFA 21’in çıkış tarihi 25 Eylül 2020 günü olması bekleniyor. FIFA 21, eylül ayında PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformlarında olacak.

Güncelleme: 19 Haziran itibarıyla aktif olan Steam sayfası ile birlikte FIFA 2021 çıkış tarihi gün yüzüne çıktı. Electronic Arts oyunun 2 Ekim 2020 tarihinde piyasadaki yerini alacağını duyurdu.

Her yıl olduğu gibi oyunun çıkış tarihinden bir kaç gün önce ulaşılabilir olacaktır. FIFA 20, EA Access kullanılarına 1 hafta önce açılmıştı, benzer bir durumu FIFA 21’de görmemiz çok yüksek ihtimal olduğunu düşünüyoruz. EA Access üyeliği olmayan kullanıcılar ise oyuna erken erişim için standart versiyon olmayan bir sürümü ön sipariş olarak satın almaları gerekmişti.

FIFA 21 Çıkış Tarihi

EA Sports’un mali raporunda yaptığı açıklama ise şöyle;

“Koronavirüs salgınını, operasyonlarımız, finansal sonuçlarımız üzerindeki etkisinin tam olarak kapsamını tahmin edemiyoruz. Yeni oyunlarımızın çıkışı hakkında tahmin yapamıyoruz. Satıştan elde edilen gelir başta olmak üzere çok sayıda değişken faktöre bağlı olacaktır. FIFA 20 çıkış tarihinden bu yana 25 milyondan fazla sattı ve bu inanılmaz bir başarı.”

Oyun şirketi yaptığı açıklamada yeni oyunlarından geliştirme aşamasında olduğunu aktardı. EA önümüzdeki yıl 14 yeni oyun piyasaya sürüceğini belirtti. Piyasaya sürülecek oyunlar yeni konsollar ve halihazırda kullanılan konsollara çıkacak.

FIFA 21 Fiyatı

Steam sayfasıyla birlikte FIFA 21 fiyatı da ortaya çıkmış oldu. Yapılan açıklamaya göre bu sene oyun PC platformu için 419,99 TL fiyat etiketi ile oyuncularla buluşacak. Diğer paketlerin fiyatları ise aşağıdaki gibi sıralandı:

Exit mobile version