FIFA 21 Beta Oynanış Videosu Sızdırıldı!

FIFA 21 beta oynanış videosu üzdü...

fifa 21 oynanış videosu

FIFA 21 beta oynanış videosu bugün itibarıyla gün yüzüne çıktı. Beta sürecine katılmayı başaran bir oyuncunun paylaştığı yarım saatlik videoda, oyuna dair neredeyse her detaya yer verildi.

Electronic Arts Sports, uzun süredir futbol oyunları geliştiriyor ve her sene bizlere yeni bir oyun sunmaya devam ediyordu. Futbol oyunlarını seven oyuncular ise dört gözle yeni oyunlardaki değişiklikleri bekliyordu. Her yeni oyunda büyük değişiklikler beklenirken, EA Sports tam tersi ufak tefek düzeltmelerle oyunu karşımıza çıkarıyordu.


İlginizi çekebilir: FIFA Ultimate Team coin kasma rehberi


FIFA 21 konusunda beklentiler ise yeni nesil öncesi olduğu için oldukça düşüktü. Bildiğiniz üzere yeni nesil konsol geçişlerinde yapımcılar kozlarını sonraki seneye saklamayı tercih ediyorlardı. FIFA konusunda beklentileri hala yükseltmeyen EA, birkaç ay sonra çıkacak oyun için henüz elle tutulur bir bilgiyi bizlere vermemişti.

FIFA 21 beta oynanış videosu yayınlandı

FIFA oyuncularının meraklarını gidermelerini sağlayacak bir video ise bugün ortaya çıktı. Bir YouTube kullanıcısı, kişisel kanalı üzerinden oyunun beta öncesi sürümüne dair görüntüleri yayınlandı. 22 dakikalık videoda, oyunun ana menüsünün yanı sıra 10 dakikadan uzun maç görüntüleri de yer alıyordu.

Yayınlanan görüntülerde ilk dikkat çeken detay menünün dahi birebir korunması oldu. Sadece renk değişikliklerine giden EA, daha önceki yıllarda yaptığının aksine genel görünüşte dahi farklılığa gitmemişti.

Oynanış tarafında ise ilginç şekilde daha kötü bir oyun yer alıyordu. Videoyu çeken oyuncunun Yarı Profesyonel zorluk seçmesinden kaynaklanması muhtemel olsa da oyunun dinamikleri FIFA 20’den daha kötüydü. Oyuncu dönüşleri, paslar ve yapay zeka, bir önceki oyuna göre daha kötü haldeydi.

Video gerçek olmayabilir mi?

Videodaki oyunun çok fazla FIFA 20’ye benzemesi sonrasında herkesin aklına videonun sahte olabileceği detayı geldi. Böylesine sızıntılarda sahte videolarla çokça karşılaştığımızdan, videonun sahte olması ihtimali her zaman bulunuyordu.

Fakat kanala yüklenen ilk videonun telif sebebiyle kaldırılmış olması, videonun doğru olduğunu gösterir nitelikteydi. Keza menü ve bilgi ekranlarındaki bazı değişiklikler de videonun doğruluğunu gösteren başka detaylar olarak karşımıza çıktı.

Buna rağmen oyunun beta öncesi sürümde olmasından ötürü, karşımıza bambaşka bir oyun çıkma ihtimali de bulunuyor. Yani EA Sports, yaptığı değişiklikleri henüz videodaki sürüme yerleştirmemiş olabilir ve bu sürüm oldukça eski bir sürümden alınmış olabilir.

FIFA 21’de Süper Lig Olacak mı?

EA ve TFF arasında yapılan anlaşmanın bu sene bitmesinden ötürü merak edilen konulardan bir tanesi de FIFA 21’de Süper Lig olup olmayacağıydı. Yayınlanan videodan gördüğümüz üzere oyuna Türkiye Ligi eklenmiş durumda.

Henüz resmi açıklama gelmediğinden TFF ve EA Sports anlaşamazsa, ligi oyunda göremeyebiliriz. İlerleyen günlerde yapılacak resmi açıklama ile durumun ortaya çıkması bekleniliyor.

Exit mobile version