FIFA 20 Ultimate Team Kış Güncellemesi Geldi!

Merih Demiral Ve Çağlar Söğüncü Yükselmeye Devam Ediyor!

EA Sports FIFA Ultimate Team için beklenen kış güncellemesini geçte olsa oyuncular ile buluştu. FIFA 20 Ultimate Team’e gelen bu güncelleme oyuna birçok yenilik getirmiş durumda. Yeni güncellemde oyun için hataların giderilmesinden, oyuncuların güçlerinin değişmesinden tut bir çok değişiklik içeriyor. İşte FIFA 20 Ultimate Team Kış Güncellemesi!


Benzer İçerik: FIFA 20 Ultimate Team Coin Kasma Taktikleri


FIFA 20 Ultimate Team Kış Güncellemesi Detayları;

1- Moment Icon Kartları

FIFA 20 Ultimate Team Kış Güncellemesi büyük kartları oyuncular ile buluşturdu. Moment Icon kartları geçtiğimiz yıldan alıştığımız tipte kartlar geçtiğimiz yılda aynı kış güncellemesi ile gelmişti. Geçtiğimiz yıldan farklı olarak Kadro Kurma Görevleri ilede alabildiğimiz Moment Icon’ları maalesef bu yıl almak için satın almak veya paketten çıkarmak gerekiyor.

Moment Iconlar-1

Moment Icon kartları adeta göz dolduruyor. EA Sports görsellerinde en başta Pele, Maradona ve Fenomen Ronaldo koyarak oyuncuları özelliklerine dikkat çekiyor. Moment Icon kartlar efsanevi oyuncuların kariyerlerinde ki en önemli anlarda ki performansları göz önüne alınarak oyuna sürülmüş kartlar.

Takımınında bulunanlar için takımana büyük kalite katıcak bu kartlara ulaşmak için ya coin kasma taktiklerine hakim olacaksınız ya da paket şanısınız çok yüksek olması gerekiyor. FIFA 20 Ultimate Team’de Coin kasmak için sizlere verdiğimiz tavsiyelere ulaşmak için buraya tıklamınız yeterli.

2- Rating Güncellemesi

Güncellemenin en çok merak edelilen bölümlerinden birisi olan rating güncellesi olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Türk oyuncular için bu kış güncellemesini daha çok merakla bekliyorduk çünkü Avrupada Çağlar ve Merih gibi çok büyük çıkış gösteren oyuncularının yeni ratinglerinin kaç olacağını merak ediyorduk.

Merih Demiral Juventus ve Milli Takımında sergilediği performansla 74 gücünden 77 gücüne çıktı. Bizlerin beklentisi 80 gücüne ulaşmasıydı maalesef yaşadığı çapraz bağ sakatlığı EA Sports Scout ekiplerini etkilemiş gibi duruyor. Çağlar Söyüncü Leicester City ve Milli Takımda olan yükselen grafiği ile sadece bizlerin değil bütün dünyanın dikkatini çekmiş durumda. EA Sports Scout ekibi beklentimizin altında kalarak Çağlar Söyüncü’yü 74 gücünden 79 gücüne yükseltti

EA Sports FIFA 20 Ultimate Team Kış Güncellemesinde sadece büyük liglerde ki birçok oyuncunun ratingini yeniledi bu durumda bir diğer ligler içinde başka bir güncelleme gelebilme ihtimali olduğunu ortaya koyuyor. Eğer bir güncelleme daha gelecek ise bu güncellemeyi önümüzde ki hafta beklemeliyiz. Tüm yükselen ratingler için buraya tıklanız yeterli.

3- Transfer Olan Oyuncularının Yeni Kartları Geldi

FIFA 20 Ultimate Team Kış Güncellemesi ile gelen bir diğer yenilik ise kış transfer döneminde transfer olmuş olan oyuncular paketlerden yeni takımlarındaki formlarında çıkacak.

Winter Refresh kartlarının oyuna ilk defa gelen bir kart türü olduğunu belirtmeliyiz. Kartlar kış transfer döneminde transfer olmuş oyuncuların yanı sıra takımlarında yüksek performans gösteren oyuncuların güçleri artarak oyunculara sunulmuş kartlar. Bu kartların fiyatları Moment Icon oyuncuları kadar yüksek fiyata sahip değil.

4- Yeni Objective Görevleri

Kış güncellemesi ile haftalık ve sürekli olarak yeni görevlerde gelmiş durumda. Bu görevleri haftalık olarak takip etmeniz sizlerin güçlü oyunculara satın almadan sadece oynayarak ulaşmanızı sağlayacaktır.

 

Exit mobile version