FIFA 20 Güney Amerika Turnuvaları ile Güncellenecek!

FIFA 20'de Güney Amerika Esintileri!

FIFA 20 Güney Amerika Turnuvaları ile Güncellenecek!

EA Sports göz bebeği FIFA 20 için yatırım yapmaya devam ediyor!

FIFA 20’yi güncel tutmaya devam eden EA Sports son olarak Ultimate Team için ‘Kış Güncellemeleri’ güncellemesini yayınlamıştı. Şirket şimdi de bizleri Güney Amerika’nın en köklü turnuvaları ile buluşturuyor. İşte  merakla beklenen yeni detaylar.


Benzer İçerik: FIFA 20 Ultimate Team Coin Kasma Taktikleri


FIFA 20 ile Güney Amerika Turnuvalarına Atılın!

CONMEBOL olarak da adlandırılan kıtanın en prestijli turnuvası Copa Libertadores ve ikinci kulüp turnuvası olan Copa Sudamericana FIFA 20’nin kariyer moduna katılacak.

EA Sports’un yaptığı açıklamalarda FIFA 20 Ultimate Team için de Libertodores ögelerinin geleceği açıklandı.

FIFA Ultimate Team’de, Kariyer Modu’nda, Santra ve yeni CONMEBOL Libertadores Turnuva Modu’nda Uruguay, Peru, Paraguay, Ekvador, Brezilya, Arjantin ve diğer ülkelerin kulüpleriyle Güney Amerika kulüp futbolunun zirvesinde mücadele ederek bir kıtanın futbol tutkusuna tanık olacağız.

River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Corinthians, Racing Club, C.A. Independiente, Colo-Colo ve Universidad Católica gibi köklü Güney Amerika takımları ile eğlenceli anlar bizleri bekliyor olacak. Güncelleme hakkında tüm detaylara ulaşmak için buraya tıklayanız.

Konami Hızla Kan Kaybediyor!

Konami, yaklaşık 10 yıldır kullanım hakkı kendisinde yani PES’te olan CONMEBOL turnuvalarını da elinden kaçırmış durumda. Geçtimiz yıllarda UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi gibi kritik konumları EA Sports’a kaptırdıktan sonra CONMEBOL turnuvalarını da kaybetmiş oldu.

Brezilya Takımlarını FIFA’da Turnuvada Görmek Özel Bir Durum

Öncelikle Brezilya Ligi takımlarını ‘Santra’ modu dışında görmenin özel bir durum olduğunu söylemeliyiz. Sebebi ise daha önce Brezilya 3. liginde bir hakemin maç sırasında sahada katledilmesi ardından EA Sports’un Brezilya Ligini cezalandırmasından kaynaklı.

Yaşanan talihsiz olaydan sonra EA Sports FIFA 17’den sonra Brezilya Ligi Takımlarını önce oyundan kaldırmıştı. Ancak oyuncuların yoğun isteğiyle birlikte Brezilya takımları oyuna geri döndü. Buna karşın sadece Santra Moduna döndüğünü söylemeliyiz.

FIFA 20 Ultimate Team’de Brezilya liginde hiç bir takım yer almıyor. Belki de EA Sports artık yavaş yavaş Brezilya takımlarını oyuna entegre etmeye başlayacaktır. Bizlerin tahmini bu anlaşmadan sonra bu yıl değil ancak FIFA 21’de oyunun her modunda Brezilya ligi takımlarını oyunda görmemiz yönünde.

Exit mobile version