FIFA 20 EA Access Üyelerine Ücretsiz Oldu!

EA Access Genişlemeye Devam Ediyor!

EA Access, Electronic Arts tarafından Xbox One ve PlayStation 4 için sunulan abonelik tabanlı bir oyun platformudur. Electronic Arts, EA Access’e yeni oyunlar getirmeye devam ediyor. EA Access’in oyun kütüphanesine katılan oyun ise milyonlarca oyuncunun favori oyunlarından birisi olan FIFA 20 Ücretsiz Oldu!


İlginizi Çekebilir: EA Access Oyunları Tam Liste


FIFA 20 Ücretsiz Oldu!

Electronic Arts, FIFA 20’nin EA Access oyun kütüphanesine eklenme haberini Twitter adreslerinden duyurdu. Bu açıklamanın ardından milyonlarca yeni oyuncu oyuna akın etti. Bu yüzden zaman zaman indirmelerde ve oyuna bağlanırken problemler yaşandı.

EA Access’in ülkemizdeki mevcut olan fiyatlandırması sunduklarına göre iyi olduğunu belirtmeliyim. EA Access’in 1 aylık fiyatı 25 lira, 1 yıllık fiyatı ise 169 liradan sunulmuştur. Tabiki yıllık olarak alınmasının fiyat açısından daha avantajlıdır.

İşte o açıklama;

Eğer FIFA serisine pek hakim değilseniz sizlere küçük bir tavsiyemiz var. FIFA 20’de birçok eğlenceli oyun modu var ancak Ultimate Team modu favorilerimizden olduğunu belirtelim. Ultimate Team’de amacımız maç yaparak kazandığımız jetonlar ile paket açarak veya marketten oyuncu alarak kadromuzu güçlendirmek.

Ultimate Team’de Jeton kazanma tavsiyeleri için buraya tıklamanız yeterli.

EA Access Nedir?

EA Access Oyun Görsel

EA Access, Electronic Arts tarafından Xbox One ve PlayStation 4 için sunulan abonelik tabanlı bir oyun hizmetidir.  Electronic Arts tarafından yayınlanan belirli oyunlara abonelerine özel olarak sınırsız erişim ve yeni çıkmış oyunlara da sınırlı erişim hizmeti sunar. Bizler de EA Access Oyunları listesi ile birlikte bu oyunları güncel olarak sizler ile paylaşacağız.

Electronic Arts benzer bir hizmeti PC oyuncularına da farklı bir isim ile sunmuştu. O hizmet ise Origin Access olarak adlandırılıyor.

EA Access yalnızca belirlenen oyunlara erişmek noktasında değil, diğer bazı noktalarda da önemli avantajlar sunabiliyor. EA Access’in resmi sitesine ulaşmak için buraya tıklayabiliriz.

İşte EA Access’in avantajları;

Exit mobile version