Fatal Frame: Maiden of Black Water Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Bakalım fotoğraf çekmek için ne tür bir sisteme ihtiyaç var?

Fatal Frame Maiden of Black Water Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Fatal Frame: Maiden of Black Water sistem gereksinimleri en nihayetinde ortaya çıktı. Eğer PC platformunda oynayacaksınız, sisteminizin oyun için yeterli olup olmadığını artık öğrenebilirsiniz. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu (23 Eylül)


Uzun süredir sessizliğini koruyor olsa da, Fatal Frame (Avrupa bölgesinde Project Zero olarak biliniyor) serisi korku oyunları arasında önemli bir yere sahiptir. İlk üç oyun PlayStation 2 ve Xbox platformlarına çıksa da, son üç oyun ise Nintendo konsollarına özel kalmıştı. Ne var ki E3 2021 fuarındaki Nintendo sunumunda Koei Tecmo tarafından yapılan sürpriz bir duyuruya imza atmıştı. Öyle ki son oyunun PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için de uyarlanmakta olduğunu öğrenmiştik.

Sadece son oyunun uyarlanması kafalarda soru işaretleri oluşturmuş olsa da, yine de iyi haber. Henüz Fatal Frame: Maiden of Black Water oynamamış veya seri ile tanışamamış oyuncular için bulunmaz bir fırsat olacak.

Hikayede Yuri Kozukata, Miu Hinasaki ve Ren Hojo isimli karakterleri dönüşümlü olarak yönetiyoruz. Merkezindeki karakter ise Yuri olacak. Kendisi, geçirdiği bir kazanın ardından farklı bir yetenek kazanıyor. Bu sayede insanların anılarını ve deneyimlerini ve ölen insanları görebiliyor. Bu yüzden yanlış anlaşıldığı için de insanlar ile arasına mesafe koyuyor. Ne var ki bu yönde gelen yardım taleplerini de geri çevirmiyor.

Her üç karakterin de Hikami Dağı civarında daha önceden kaybolanları bulabilmek için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Senaryo boyunca dağın sularında bulunan tehlikeli ruhlar ile savaşacaksınız. Bu süreçte Camera Obscura yine en büyük yardımcımız olacak.

28 Ekim 2021 tarihinde PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için de satışa sunulacak olan Fatal Frame: Maiden of Black Water için sistem gereksinimleri, yakın bir zaman önce açılan Steam sayfası ile ortaya çıktı. Geliştirilmiş ekran çözünürlüğü, yeni kıyafetler ve aksesuarlar, istediğiniz gibi çekim yapabilmenizi sağlayacak Snap modu, yenilenmiş Ghost List ve kontroller ve daha fazlasının bulunacağı oyunu, şu anda istek listenize de alabiliyorsunuz.

Fatal Frame: Maiden of Black Water Sistem Gereksinimleri Detayları

Söz konusu altı yıllık bir oyun olduğu için, sistem gereksinimlerinin de pek yüksek olmayacağı aşikardı. Nitekim, oynayabilmek için en aşağı Inter Core i5-750 işlemcili, 4 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon RX 550 ekran kartlı bir bilgisayara ihtiyacınız olacak.

Çıkışına hemen hemen bir ay kalmış olan Fatal Frame: Maiden of Black Water sistem gereksinimleri detaylarının tümüne aşağıdan bakabilirsiniz.

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version