Fast & Furious Crossroads Satıştan Kaldırılıyor

Oyun dünyasında bir hayal kırıklığı daha...

Fast & Furious Crossroads Satıştan Kaldırılıyor

Fast & Furious Crossroads, alınan yeni bir karar ile tarihin tozlu sayfalarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Bandai Namco Entertainment ve Slightly Mad Studios, önümüzdeki ayın sonlarına doğru oyunun satıştan kaldırılacağını duyurdular. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Nisan 2022 Oyunları Açıklandı


2019 yılının The Game Awards şovunda duyurulmuş olan Fast & Furious Crossroads, 7 Ağustos 2020 tarihinde PC (Steam), PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu.

Fast & Furious evrenini genişletecek olan bir hikayenin sunulduğu oyunda, uluslararası bir suç örgütünün planlarını suya düşürmek için mücadele verirken egzotik bölgelerden uluslararası casusluğun dünyasına kadar uzanan bir senaryo ile karşımıza çıkmıştı.

Film serisinden aşina olduğumuz türde bir oynanışın mekaniklerinin bulunduğu oyunda, Dom, Letty ve Roman gibi kilit karakterlerin yanı sıra Sonequa Martin-Green ve Asia Kate Dillon tarafından canlandırılacak olan yeni karakterleri de görmüştük.

2021 yılı içerisinde vizyona giren dokuzuncu film ile yapımcıların yüzleri gülmeye devam ederken, oyun tarafında ne yazık ki aynı şeyden bahsedemiyoruz. Slightly Mad Studios tarafından geliştirilmiş ve Bandai Namco Entertainment tarafından da yayınlanan Fast & Furious Crossroads, 2020 yılının en kötü oyunlarından bir tanesi seçilmişti. Hatta Metacritic tarafından buna ilişkin olarak hazırlanan yıllık listede, 34 / 100 ortalama ile dördüncü sırada yer almıştı.

Fast & Furious Crossroads, Dijital Mağazalara Veda Ediyor

Oldukça kısa bir sürede unutulmuş olan oyun, şimdi de fişi çekilerek tarihin tozlu sayfalarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Fast & Furious Crossroads resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre, 29 Nisan 2022 tarihi itibarıyla dijital oyun satış mağazalarından kaldırılacak. Her ne kadar belirli bir süre beyan edilmemiş olsa da çevrimiçi modların da aktif olarak tutulacağının söylendiği oyunu ve beraberinde ek paketlerini daha önceden satın almış olan oyuncular, istedikleri zaman kütüphanelerinden indirip oynayabilecekler.

Büyük umutlar ile piyasaya sürülen bir oyunun geliştiricisinin ve yayıncısının böyle bir tablo ile karşı karşıya kalmasının, elbette üzücü olduğunu söylemek gerek. Ancak büyük bir markaya sırtını yaslamanın her zaman kazançlı olmadığını da görmüş olduk. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Oyunu denediniz mi? Nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version