Farming Simulator 19 Ücretsiz Oldu! Fırsatı Kaçırmayın

farming simulator 19 ücretsiz döver biçer

Farming Simulator 19 ücretsiz olarak Epic Games Store üzerinden dağıtılmaya başlandı. Oyunun belilri bir süre içerisinde ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebileceği ve sonrasında süresiz olarak ücretsiz oynanabileceği söylendi.

Fortnite’ın inanılmaz yükselişinden sonra Epic Games, uzun yıllardır açık olan mağazasını tam işlevli çalıştırmaya karar vermişti. Steam’den daha fazla kullanıcı çekebilmek adına agresif bir büyüme stratejisi izlemeye başlayan Epic Games Store, kampanyaları ile oldukça sevilmişti.

2019’un son günlerinde kullanıcılarına ücretsiz oyunlar dağıtmaya karar veren dijital oyun platformu, ücretsiz oyun işini 2020’ye de taşımıştı. Bugün itibarıyla Farming Simulator 19 ücretsiz olan oyunlar listesine adını yazdırdı.

Farming Simulator 19 ücretsiz olarak nasıl alınır?

Tarım simülasyon oyununu ücretsiz oynamak için ilk olarak Epic Games Store adresine ulaşmalı ya da mağazanın uygulamasını indirmelisiniz.

Bu işlemleri yaptıktan sonra Epic Games Store üzerinde bir hesap oluşturmalı ya da varsa hesabınız giriş yapmalısınız.

Giriş yapma işlemi bittikten sonra mağazada Farming Simulator 19 sayfasına gitmeli ve oyunu kütüphanenize eklemelisiniz.

Oyun bir kere kütüphaneye eklendikten sonra, hesabınız açık kaldığı sürece ücretsiz olarak oynamaya imkan sunuyor. Bu sebeple oyunu istediğiniz zaman indirip, silip, tekrar indirebilirsiniz.

Farming Simulator 19 nasıl bir oyun?

Farming Simulator, çok uzun süredir geliştirilmekte ve yayınlanmakta olan bir simülasyon serisi. İlk olarak 2008 yılında piyasaya sürülen yapım, oyuncular tarafından çok sevilince ardı ardına çıkmaya başladı.

Farming Simulator 19 ise 20 Kasım 2018 tarihinde piyasaya sürüldü. Bilgisayarlar ve konsollar üzerinde oynanabilen oyun, yüksek inceleme skorları alarak şaşırtmıştı.

Temelde diğer simülasyon oyunlarında da olduğu gibi bu oyunda da bizleri gerçekçi bir oynanış karşılıyor. Farming Simulator’da amacımız ise bir çiftliği çekip çevirmek.


İlginizi çekebilir: PS5 çıkacak oyunlar listesi


Bunun için mahsullerimizi dikiyor, onları güzelce yetiştiriyor ve en sonunda hasatını yapıyoruz. Bunları yaparken her türlü tarım aletini de kullanmaktan geri kalmıyoruz. Böylece olunca tam bir çiftçilik oyununa dönüşüyor yapım. Oyunun yapımcıları ise oyunlarını şöyle tanımlamışlar:

“En iyi tarım simülatörü tamamen elden geçirilmiş grafikleri ve en dolu tarım deneyimiyle geri dönüyor! Modern bir çiftçi ol ve yepyeni tarım aktiviteleri, biçilecek mahsüller ve bakılacak hayvanlarla dolu tarlanı iki büyük Amerika ve Avrupa ikliminde geliştir.

Aralarında artık John Deeree’nin de olduğu 300’den fazla araç ve makine kullan. Bu listede Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr ve dahası var. Diğer oyuncularla tarlanı çevrimiçi büyüt ve hiç bitmeyen bir Farming Simulator deneyimi için topluluğun oluşturduğu modları indir!”

Exit mobile version