Far Cry 6 Sistem Gereksinimleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Far Cry 6 Sistem Gereksinimleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı ile Karşınızdayız!

Ubisoft tarafından geliştirilen ve milyonlarca oyuncunun merakla beklediği Far Cry 6, önümüzdeki sene itibarıyla oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Peki ama yeni oyuna hazır mısınız? Bu yazımızda Far Cry 6 Sistem Gereksinimleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı ile karşınızdayız.


2020 Yılının Kazanan ve Kaybeden Oyunu!


Bu yazımızda Far Cry 6 hakkında merak edilen tüm detayları bir arada görebilirsiniz. Yeni bilgilerle birlikte bu yazının değişikliğe uğrayabileceğini göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Far Cry 6

Far Cry 6 Sistem Gereksinimleri

Hemen aşağıda Far Cry 6 için oluşturulan minimum sistem gereksinimleri ve önerilen sistem gereksinimleri listesini bulabilirsiniz. Ufak bir hatırlatma olarak bu liste, oyunun çıkışına kadarki süreçte değişikliğe uğrayabilir.

Far Cry 6 Minimum Sistem Gereksinimleri

1080p, 30 FPS, DirectX Işın İzleme Kapalı 

Far Cry 6 Önerilen Sistem Gereksinimleri

1080p, 60 FPS, DirectX Işın İzleme Kapalı 

1440p, 60 FPS, DirectX Işın İzleme Kapalı 

1440p, 60 FPS, DirectX Işın İzleme Açık 

4K, 30 FPS, DirectX Işın İzleme Açık 

Görmüş olduğunuz üzere Far Cry 6’yı düzgün bir şekilde oynayabilmek için ihtiyaç duyduğunuz bileşenler, orta segmentte yer alan bir oyuncu bilgisayarına gereksinim duyduğunuzu işaret ediyor.

Far Cry 6 Çıkış Tarihi

Microsoft Store üzerindeki yeni bir sızıntıya göre Far Cry 6 muhtemelen 25 Mayıs 2021 tarihinde oyuncularla buluşacak. Yeni oyunu oynayabileceğiniz platformlar ise şu şekilde:

Far Cry 6 Konusu

Ünlü aktör Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) ve Anthony Gonzalez (Coco) tarafından sergilenen performanslar, film ve televizyon bestecisi Pedro Bromfman (Narcos) tarafından düzenlenen bir fon müziği ve Emmy Ödülü sahibi Patrick Clair (Westworld, true Detective) tarafından yönetilen bir açılış sahnesiyle FC 6 hikaye deneyimini güçlendirmek için Hollywood kalitesindeki yeteneklerle geliyor.

Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen FC 6, oyuncuları zamanın geçmişte kaldığı tropikal bir cennet olan Yara’da, günümüzde geçen bir gerilla devriminin merkezine götürecek ve direnişi derinden deneyimletecek.

Başkan Anton Castillo (Esposito), oğlu Diego’yu (Gonzalez) ayak izlerini takip etmek için eğitirken ülkesini eski ihtişamına geri döndürmeye ant içiyor. Ancak cennetin de bir bedeli var. Her Far Cry oyununda olduğu gibi…


Peki siz hemen yukarıda yer alan bilgiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version