Far Cry 6: Vaas Insanity İçeriği Yayınlandı

Vaas beyin zihninin derinliklerine iniyoruz, önden buyurun...

Far Cry 6 Vaas Insanity İçeriği Yayınlandı

Far Cry 6: Vaas Insanity yayınlandı. Simgesel kötü karakterin rolüne büründüğümüz içerik ile bizleri farklı bir hikaye bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Far Cry 7 Çevrimiçi Odaklı Bir Oyun Olabilir


Bildiğiniz gibi Ubisoft, Far Cry 6 oyununun çıkışı öncesinde geleneksel olarak Sezon Bileti duyurusunda bulunmuştu. Bu eklentiye sahip olanların ek ücret ödemeden erişim sağlayabilecekleri arasında en çok dikkat çekenleri, hiç şüphesiz ki son üç ana oyunun kötü karakterini yöneteceğimiz üç ayrı senaryo odaklı içerikti:

Bahsi geçen bu üç içerikten Episode 1: Vaas: Insanity adındaki ilki, bugün itibarıyla yayınlandı. Eğer Sezon Bileti sahibiyseniz, ek bir ücret ödemeden erişim sağlayabiliyorsunuz. Aksi takdirde, platform tercihinize göre Epic Games, PlayStation, Ubisoft Connect veya Microsoft mağazasından bağımsız olarak satın alabilmeniz mümkün oluyor.

Far Cry 6: Vaas Insanity İçeriği Detayları

Oyuncular olarak roguelite türünden ilham alan yepyeni bir deneyimde rolünü yeniden canlandıran Michael Mando’nun (Better Call Saul) canlandırdığı Far Cry 3 oyunun simgesel kötü adamı Vaas rolüne bürüneceğiz. Kendimizi savunabileceğimiz tek bir tabancayla başlayacağız. Ne var ki daha güçlü olmak ve Vaas’ın zihninin derinliklerine ilerlemek için, yeni silahlar bulmamız ve farklı güçlendirmeleri açmamız gerekecek.

Sezon Bileti içeriğinde ayrıca Far Cry: Blood Dragon oyunu da bulunuyor. PC için 2013 yılında çıkan versiyon, konsol ve Stadia kullanıcıları ise Far Cry 3 Blood Dragon: Classic Edition adı altındaki versiyon sunulacak.

Son olarak, Far Cry 6 evrenini genişletecek olan ücretsiz içerikler de yayınlanmaya devam edilecek. İster tek başınıza, isterseniz de kooperatif olarak oynayabileceğiniz bu içerikler haftalık isyanlar, altı operasyon ve üç işbirliği görevi içerecek. Ana senaryoyu bitirdikten sonra aktif olacak haftalık isyanlarda, Anton Castillo yandaşlarının başrolde olacağı yeni tehditler söz konusu olacak. Ortadan kaldırmanız durumunda ise teçhizat güncellemeleri alabileceksiniz.

Özel operasyonlar ise bir nevi Far Cry: New Dawn oyununun Expedition modu gibi diyebiliriz. Farklı noktalara gideceğiniz bu operasyonlarda, baş düşmanımızın silah satıcılarından kimyasal silahları alacak ve aşırı ısınmadan önce tahliye noktasına ulaştırmanız gerekecek. Mesozoico ve Maceo olacak ilk iki harita çıkış gününde, diğer dört harita ise sonradan eklenecek.

İşbirliği görevlerin ise Danny Trejo, Rambo ve Stranger Things olmak üzere önemli yapımlardan konuk oyuncular içereceği söyleniyor.

Exit mobile version