Far Cry 6 Ücretsiz Hafta Sonu Programı Duyuruldu

Oyunu denemek isteyenler için güzel bir fırsat...

Far Cry 6 Ücretsiz Hafta Sonu Programı Duyuruldu

Fransız yayıncı tarafından ilk Far Cry 6 Ücretsiz Hafta Sonu programının duyurusu yapıldı. Stranger Things görevini de deneyebileceğiniz bu fırsatı kaçırmamanızı öneriyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Yeni Prince of Persia Oyunu Geliştiriyormuş


Far Cry serisinin güncel oyunu Far Cry 6, Ekim ayı içerisinde satışa sunulmuştu. Hayali Yara ülkesinde Antone Castillo ve onun zalim rejimine karşı gerilla direnişi gerçekleştirdiğimiz hikayede, Dani Rojas rolündeydik. Eğer oyunu henüz deneme fırsatı bulamamış olup da oynamadan almama taraftarı iseniz, beklediğiniz fırsat geliyor diyelim.

Far Cry 6 Ücretsiz Hafta Sonu Programını Kaçırmayın

Ubisoft tarafından yapılan duyuru ile Far Cry 6, 24 – 27 Mart 2022 tarihleri arasında PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarında ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu süreçte yeni Stranger Things işbirliği görevini de deneyebilecek iken, tercihen tek başınıza veya bir arkadaşınız ile kooperatif olarak oynayabilme fırsatınız da olacak.

Eğer Far Cry 6 maceranızdan memnun kalır ve tam sürüme geçmeye karar verirseniz, şu an için sadece Ubisoft Connect mağazasında devam etmekte olan standart, Deluxe, Gold ve Ultimate sürümlerini ayrı ayrı % 50 ve Sezon Kartı içeriğini de % 35 indirimli olarak kütüphanenize ekleyebilmeniz mümkün olacak. Ne var ki Bedava Hafta Sonu programının başlaması ile Epic Games, PlayStation ve Xbox mağazalarında da benzer bir indirimin olacağını hatırlatalım. Yani bu mağazaları sonradan tekrar kontrol etmenizde fayda var.

Bildiğiniz gibi oyunun çıkışının ardından, Vaas Montenegro, Pagan Min ve Joseph Seed karakterlerine odaklı üç ayrı senaryo odaklı içerikler yayınlanmıştı. Sezon Kartı sahiplerinin ek bir ücret ödemeden erişim sağlayabildikleri bu içeriklerin ardından, bildiğiniz gibi ücretsiz Rambo işbirliği görevi karşımıza çıkmıştı.

Şimdi sırada Stranger Things işbirliği görevi The Vanishing var. Ubisoft tarafından verilen detaylara göre hikaye, Yara halkının arkalarında herhangi bir iz bırakmadan kaybolmaları ile başlayacak. Bunun sorumlusunun tuhaf görünüşlü bir yaratık olduğuna inanılır iken, Dani olarak siz ise yaşanan olayın arkasındaki sır perdesini aralamak için araştırma yapmaya girişeceksiniz.

Far Cry 6 Hakkında

Ubisoft Toronto tarafında geliştirilen Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen, açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego’yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi.

Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Oyuncular, Yara’dan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad’a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara’yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı “Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.

Exit mobile version