Far Cry 6 TPS mi Olacak FPS mi? İşte Açıklama!

Far Cry 6 ile ilgili içeriklere yakından göz attığımızda, yeni oyunda FPS’ten TPS’e yönelik geçişlerin olabileceğine dair bazı işaretler görmüştük. Peki ama Far Cry 6 TPS mi yoksa FPS mi olacak? Ubisoft, merak edilen konuya açıklık getirdi.


Benzer İçerik: Far Cry 6 Çıkış Tarihi Belli Oldu!


Far Cry 6 TPS Olarak Oynanabilecek!

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ubisoft Anlatı Yönetmeni Navid Khavari, oyunun tamamen Third Person Shooter yani TPS olarak deneyimlenebileceğinin altını çizdi.

Daha önceki oyunlara göz attığımızda, bu pek çoğumuzun beklemediği bir gelişme idi.

Üçüncü şahıs bakış açısı, ekibin (zaten) sinematiklerde denediği bir şeydi ve (bana) şaşırtıcı bir şekilde kusursuz hissettirdi. Bir anda bu yolculuğu, destansı hikayeyle daha bağlantılı hissettim.”

Bu karar ile birlikte karakter özelleştirmelerinin daha anlamlı hale geleceğini vurgulayan Khavari, bu sayede oyuncuların hikaye ile daha derin bağlantılar kurabileceğinin altını çizdi.

Far Cry 6 Hakkında Merak Edilen Her Şey

Far Cry 6 Hangi Platformlara Çıkacak?

Far Cry 6 Ne Zaman Çıkacak?


Peki siz Ubisoft tarafından atılan bu beklenmedik adım hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Üçüncü Şahıs Bakış Açısı (TPS) oyun deneyimini daha iyi hale mi getiriyor yoksa Birinci Şahıs Bakış Açısı (FPS) daha mı iyi?

Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version