Far Cry 6 Rambo Etkinliği Başladı

Aksiyonu sevenler için biçilmiş kaftan...

Far Cry 6 Rambo Etkinliği Başladı

Far Cry 6 Rambo etkinliği bugün itibarıyla başladı. Hem aksiyon hem de gizlilik odaklı görev boyunca ünlü karakter ile zorlu anlar sizleri bekliyor olacak. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 İnceleme


Ubisoft Toronto tarafından geliştirilmiş olan geliştirilmiş olan Far Cry 6, 7 Ekim 2021 tarihinde satışa sunulmuştu. Hayali Yara ülkesinde geçen hikayede Anton Castillo rejimine karşı bir özgürlük mücadelesi vermiştik. Genel yapısı itibarıyla beğenildiğini söyleyebildiğimiz son Far Cry için, içerik desteği tam gaz devam ediyor.

Bildiğiniz gibi oyunun çıkışı öncesinde yapılan duyuruda verilen bilgiler doğrultusunda, Danny Trejo, Rambo ve Stranger Things olmak üzere önemli yapımlardan konuk oyuncuları da Far Cry 6 oyununda görebileceğimiz müjdelenmişti. Fransız yayıncı tarafından duyuruyla, sinema sektörünün en ünlü figürlerinden birisi olan John Rambo işbirliği görevi başlamış oldu.

Far Cry 6 Rambo Etkinliği ile Yoğun Aksiyon Bizi Bekliyor

All the Blood isimli özel bir görev dizisi bağlamında Rambo, Dani Rojas ile sırt sırta verecek. Yer yer aksiyona gireceğimiz, yer yer gizlilik gerektirecek görevi tamamlamanız durumunda Vengeance Bow adındaki simgesel yaya ücretsiz sahip olacaksınız. Bunun yanı sıra, tercihen satın alabileceğiniz ve içeriğinde bir teçhizat, bir silah ve filmlerden esinlenilmiş bir aracın olduğu ayrı bir paket de sizi bekliyor olacak.

Hatırlayacağınız üzere Ubisoft, Far Cry 6 oyununun içerik yol haritasını detaylı bir şekilde açıklamıştı. Bu haritaya göre Rambo, yayınlanacak olan iki ücretsiz içerik güncellemesinin ilki oluyor. Diğeri ise önümüzdeki ay bizlerle olacak.

Far Cry 6 Hakkında

Ubisoft Toronto tarafında geliştirilen Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen, açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego’yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi.

Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Oyuncular, Yara’dan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad’a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara’yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı “Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.

Exit mobile version