Far Cry 6 Pagan: Control İçeriği Haftaya Yayınlanacak

Far Cry 4 günlerine geri dönüş...

Far Cry 6 Pagan Control İçeriği Haftaya Yayınlanacak

Far Cry 6 Pagan: Control içeriği 11 Ocak 2022 tarihinde yayınlanacak. Bir diğer simgesel kötü karakterin rolüne büründüğümüz içerik, bizlere farklı bir hikaye anlatacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Far Cry 7 Çevrimiçi Odaklı Bir Oyun Olabilir


Bildiğiniz gibi Ubisoft, Far Cry 6 oyununun çıkışı öncesinde geleneksel olarak Sezon Bileti duyurusunda bulunmuştu. Bu eklentiye sahip olanların ek ücret ödemeden erişim sağlayabilecekleri arasında en çok dikkat çekenleri, hiç şüphesiz ki son üç ana oyunun kötü karakterini yöneteceğimiz üç ayrı senaryo odaklı içerikti:

Far Cry 6 Pagan: Control İçeriği Ne Zaman Yayınlanacak?

Belirli tarihlerde yayınlanacağını öğrendiğimiz bu içeriklerden, sıra geldi ikincisine. Bu defa Far Cry 4 günlerine geri dönecek ve Troy Baker tarafından canlandırılmış olan Pagan Min rolüne bürüneceğiz. PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için yayınlanacak ve Roguelite türünde bir deneyim sunacak olan yeni içerikte, karakterin sorunlu zihninin derinliklerine ineceğiz.

Yoğun aksiyon ile hikaye anlatımının bir araya geleceği Pagan: Control, serinin dördüncü oyununun baş kötü karakterinin zihnini araştıracağınız, geçmişi hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiniz ve suçluluk ve pişmanlıklar döngüsünü kırmak için mücadele ederken tanıdık yüzler ile karşılaşacağınız eşsiz bir fırsat sunacak.

Far Cry 6 Hakkında

Ubisoft Toronto tarafında geliştirilen Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen, açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego’yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi.

Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Oyuncular, Yara’dan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad’a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara’yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı “Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.

 

Exit mobile version