Far Cry 6 Joseph: Collapse İçeriği Yayınlandı

Joseph Seed ile yeniden buluşuyoruz...

Far Cry 6 Joseph Collapse İçeriği Yayınlandı

Ubisoft ve Ubisoft Montreal, oyuncuların karşısına yeni Far Cry 6 içerikleri ile çıkmaya devam ediyor. Far Cry 6 Joseph: Collapse, geçtiğimiz hafta yapılan tarih duyurusu sonrasında, bugün itibarıyla oyuncuların beğenisine sunuldu. Beşinci ana oyunun baş kötü karakterinin rolüne bürüneceğimiz içeriği detayları haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 İnceleme


Joseph: Collapse, Far Cry 6 oyununun üç bölümlük genişletme paketlerinin sonuncusu olacak. Sezon Kartı sahiplerinin ek bir ücret ödemeden erişim sağlayabilecekleri bu içeriği, bağımsız olarak da satın alabilmek mümkün olacak. PlayStation mağazasındaki değeri 144 TL iken, Xbox mağazasında 143.75 TL ve Epic Games ile Ubisoft mağazalarında da 67.99 TL olarak belirlenmiş olduğunu görebiliyoruz.

Far Cry 6 Joseph: Collapse İçeriği Detayları

Joseph Seed rolünde olacağımız içeriğin oynanış şekli, aynı önceki ikisi gibi role-lite türünde olacak. Aksiyon ile hikaye anlatımı dengeli olarak sunulacak ve oyuncular olarak, beşinci ana oyundaki baş düşmanımızın zihninin derinliklerine iniş yapacağız. Senaryo boyunca, Joseph’in içindeki şeytanları yenmek için mücadele ederken, tarikatın eski destekçileri ve en nihayetinde aile üyeleriyle de yüz yüze geleceğiz.

Far Cry 6 Hakkında

Ubisoft Toronto tarafında geliştirilen Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen, açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego’yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi.

Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Oyuncular, Yara’dan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad’a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara’yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı “Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.


Peki siz bu son içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Oynamayı düşünüyor musunuz? Yoksa Josehp Seed ile oynama fikri genel olarak ilginizi çekmeyi başaramadı mı? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version