Far Cry 6 İnceleme Puanları Yayınlandı

Bakalım Yara, seriye yaramış mı?

Far Cry 6 İnceleme Puanları Yayınlandı

İki buçuk yıllık bir aranın ardından yeni Far Cry ile buluşmamıza oldukça az bir zaman kaldı. Dijital olarak satın alan oyuncuların bu gece yarısından itibaren oynamaya başlayacak. Bunun öncesinde, kalkan ambargo sonrasında Far Cry 6 inceleme puanları da ortaya çıkıyor. Bakalım serinin yeni oyunu beğenilmiş mi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 İnceleme


Gelmiş geçmiş en büyük haritaya sahip olduğu söylenen yeni oyunda, tropikal ülke Yara’ya gideceğiz. Hedefimiz ise Anton Castillo ve oğlu Diego’nun baskıcı rejimini yıkmaya çalışmak olacak. Ülkenin yerlisi Dani Rojas rolüne bürüneceğimiz Far Cry 6 oyununda, tarafımızdaki destek kuvvetler Libertad lideri Clara Garcia ve eski bir KGB ajanı ve gerilla ustası Juan Cortez ile yoğun bir mücadelenin içinde olacağız.

Far Cry 6 İnceleme Puanları Ne Seviyede?

Yeni Far Cry, 7 Ekim 2021 tarihinde PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuş olacak. Metacritic üzerinden yayınlanan inceleme puanlarına bakacak olursak, fena olmayan bir tablo ile karşılaşıyoruz. Genel ortalama, biz bu haberi yazarken 76/100 idi. Henüz bütün platformlar açısından da ortalamalar belli olmuş olmasa da, PC için 78 / 100, PlayStation 5 için 76 / 100 iken Xbox Series X için de 81 / 100 olduğu görülebiliyor. Şimdiye kadar yayınlanan tüm inceleme puanlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Far Cry 6 Fiyatı

Epic Games Store

Ubisoft Connect

PlayStation Mağazası

Xbox Mağazası

Exit mobile version